Bebegim4 elfcaglar1 anesteziden 2 saat sonra çıkardılar tamponu uyanıktım haliyle uyuyo olaydım keşke perişan oldum 🙈😂
Bebegim4 elfcaglar1 seseryan istediğimi söylicem doktora düşünsene travmayı normal doğum aşkı İLE yanan ben 😅
elfcaglar1 Bebegim4 ay bak ben dört gün dogumhanede kaldım yemin ederim o insanlara acıdım kendimi geçtim yaa
Bebegim4 elfcaglar1 ayyy iyi bari kaçıncı haftada alınır acaba aslında bizim doğumuz kolay olur alındığı gibi dimi
elfcaglar1 Bebegim4 valla bilemiyorum ki ben hiç sezeryan olacağı için benim o konuları bilemiyorum 😂
Bebegim4 elfcaglar1 kız ben wc deyken öksürdüm bi şey olur mu acaba bide gülmekten çok dikiş zarar görür mü acaba ki
GulcanDongel Bebegim4 evet özelde oldum, 4.300 gitti ondan bi gece önce yatış için ayriyeten 1000tl daha gitti. Devlette böyle ilgilenmiyor napcaz bilmiyorum. İkinci gebelikte şart serklaj.
Bebegim4 GulcanDongel bende 3 bin verdim ama herşey içindeydi senin çok değil mi ya, acaba bana da 2. De yapılır mı daha önce bi sorunum yoktu öteki gebeliklerimde ama