depsizoo Kaç seferde geliyo bu nişan 🤦 hala parça parça gelmeye devam ediyo kalan parçalarmı geliyo noluyoooo
meraklianne1 depsizoo doğum olana kadar geliyo diye biliyorum şahsen benim öyle oldu ama doğum anında başladı zaten nişanım 🤭
esrvl depsizoo nişan geldikten sonra sancı artıyor mu ya. birde çatı muayenesi olunca akıntı oluyormuş öncesinde çatı muayenesi olduysan tetikliyormuş diye biliyom.
depsizoo Mom789 Doğurmuyom bende 🦥 doğurdumu kim demiş yok abi nişan geldi ona eminim ama devamı geliyo niye onu soruyom
Mom789 depsizoo devamının geldiğini hiç duymadım ay ben normalmi bilmiyorum aman tek sağlıklı olsunda isterse 2 hafta nişan gelsin ya sıpa inatci cikti valla
depsizoo esrvl en son pazar çatı muayenesi oldum ve bişey gelmedi bugün geldi hastaneye gitmeden önce nişan geldi randevuya gittim ultrasonla bakıldı sonra nst çekildi sonra alttan bakıldı 🤦
esrvl depsizoo nst de sancın çıktı mı benim 4 gün önce gittiğimde 3 tane 45 e çıkan sancım çıktı ama o yalancı sancı mı oluyor ki
esrvl depsizoo nerdeyse her gün yürüyorum bide benim bebiş ters duruyor ben squat yapsam açılma olsa bile boşuna yapmış olurum eğer dönmezse sezaryen olacak. Yapıp yapmama arasında kararsız kaldım🤔
esrvl depsizoo ananas da açılmaya etkiliymiş bence ye de doğur bi an önce. Belki de ben önce doğururum hiç belli olmaz🤭