Busegrkn Kızlar ne olur yardımcı olun bu güne kadar en ufak bi heyecanım telaşım olmadı ama suan 36. Haftadayım haftaya çatı muayenesine gidicem nasıl yapıyorlar muayeneyi ve normal doğum yapıp yapamayacağım kesin belli olurmu bu muayene sonrası sizce.
1_minik Busegrkn benim de pazartesi var ben kıl tüy gaz yaparsam utanırım olayındayım desem🙈 acırsa da yapacak bişey yok doğum kapı da o zaman napacaz…çok korkuyorum ağlıycam ama napim…sağlıkla doğsun kuzularımız…
Syma-ma Busegrkn benimde yarın kontrolüm var doktora baktırmak istemediğimi soylicem ki henüz o da bakalım vs bişey demedi.
Derensmom Busegrkn alttan muayene olmanın aynısı hiç bir farkı yok 2 gün önce oldım acı olmadı..cinsel ilişkiden daha kolay bence neden fakrlı biriymiş gibi abArtılar hala anlamış değilim
meraklianne1 Busegrkn zor değil sadece kasma kendini doğum şekli doğacağı ana kadar belli olmuyo canım atıyorum açılman oluyo sancın olmuyo allah korusun sancın varken kalp atışları hızlanıyo yavaşlıyo acil sezaryenlik durumlar olabiliyor sadece çatına bakıyo normal doğuma uygun mu değil mi diye yoksa son ana kadar doğum şeklin bilinmiyo bi avazda ağrısız sızısız alırsın kucağına inşaallah🌸🌸
Dubletombikdoner Olur çatı darlığına bakarlar 🤭 Bu arada sakın korkut mayın kendinizi kasmazsaniz çok rahat geçiyor 😍
Symazturk 1_minik ben de 36 dayım doktorum 37 de çatı muayenesi yapacağını söyledi olayı sakin karşılıyorum hatta ilişki sırasındaki durumdan daha kolay olur diye kendimi avutuyorum alt tarafı 2 parmak afedersiniz zaten jel de sürüyorlar sanırım siz de böyle düşünebilirsiniz 🤭😀
Naz_01 Busegrkn emin ol 3saniye sürdü çatı muayenem. ilk defa olduğu için iki saniye kadar sızladı geçti hiç öyle korkulacak birşey yok.o muayenede belli olur çatın dar değilse bebek çok kilolu olmazsa normal yapabileceğini söyler
Annecik_2021 Busegrkn bugün bakıldı açıklık varmı diye korkutmak istemem ama acıdı oda kendimi çok kastığım için şakın olursanız hiç acımaz ilk doğumumdan biliyorum
Alya_C Busegrkn korkmayın ama size bunu çatı muayenesi zor geçerse normal doğum yapamam diye düşünürsünüz diye yazıyorum ilk doğumumda çatı muayesi oldum hastaneyi inlettim dedim heralde ben yapamıcam doktorumun ısrarı ile epudural normal doğum yaptım çok rahat geçti suanda 3. Çocuğuma hamileyim çatı muayesnden korktuğun kadar doğumdan korkmuyorum inş ebeden dolayı okadar acı hissetmısımdir bu sefer kasmıcam kendmi inş herkes gibi benimde çatı muaynem rahat geçer
DefneRana Busegrkn kasılmadığınız kendinizi sıkmadığınız sürece sıkıntı yok bikaç dk sürmüyor zaten. Ancak çatı muayenesi ile doğum şekli belli olmuyor çatın çok dar normal mümkün değil dediler bana 4310 kilo normal doğurdum
Busra333 Busegrkn amannnn Cnm söyle düşün zaten normal doğumda kat ve kat acısını duyacağız 🤣 o yüzden sal o an onu düşün doğum mecbur bi şekilde sezeryan da olsa acısı farklı normalde olsa sımıntısı farklı o yüzden çatı da ne ki kim takar de o an sal kendini