Meltem_aras Heyecan dorukta çok az kaldı😍 dün idrar yolundan enfeksiyon kaptığımı ögrendim bel ve sırt ağrısı şikayetiyle gitmiştim bi an doğuruyorum sansam da😂 evimdeyim🤭 sizin nasil geçiyor gunleriniz? Ağrilariniz başladı mı?
U-E Meltem_aras bnmde son 43 ama sezeryan olacagım için 30 gün diyelim sıcaklarla başım belada uyku haram oldu epey agırlastım azıcık ayakta kalsam ayaklarım şişiyor ve soluk soluga kalıyorm😊
Kdk Meltem_aras son 34 bende de 🥳 kızım sürekli toplanıp duruyo kaç saattir. Biraz yordu beni bugün. Enfeksiyonum da var bilmiyorum o mu etkiliyor 🤷♀️ Sağlıkla iki üç hafta daha durur da öyle doğmaya karar verir inşallah 😅
Acemianne34 Benimde son 40 ağrım oluyo arada birden gelen yorgunluk var geceleri şişmeye başladım ve uykumu alamıyorum çok sıcak 😩
Meltem_aras Kdk bu yeni dönemdeki bebekler kafasina göre takılıyor artk😀 sağlikla gelsinler de insallah🙏
U-E Meltem_aras soguk suya tuz atıp ayaklarını o suda 15-20 dk bekletince sızısı azalıyor şişligi inmeye başlıyor öneririm banada burada önermişlerdi işimd yaradı
Kdk Meltem_aras öyleler 🥰 bizimkinin ha bire gelesi vardı içerde tutmak için uğraştık doğmasını istediğimiz zamanda o gelmek istemezse diye korkmuyor değilim😂
Esps_ Meltem_aras son 45 gün🥰 sezaryen olacağım ama ne zaman alır bilmiyorum 🤷🏻♀️ ağırlaşmam yok daha kendimi enerjik hissediyorum nedense yerimde duramıyorum pek fazla ☺️ Bir iki günden beri ayaklarım şişip iniyor tek sıkıntım o