Postlarımdan bilen vardır belki ama yine de söyleyeyim . Bir kızım var 7,5 yaşında şimdi ikinciyi istiyoruz. Taaa Şubat ayıydı aklımda çocuk fikri vardı ama Mayıs ayını beklemem gerekiyordu aldığım tedavinin üzerinden 6 ay geçmeden yasaktı çocuk çünkü. Rüyamda hamileymişim ama hastanede geziyorum bir türlü doğuramıyorum sonunda doktorumu buluyorum hadi doğurayım diyorum erken gelmişsin senin doğumun 8 Ağustosta dedi !! Telefonun takvimine 8 Ağustosu kaydettim. Mayıs ayı geldi denedik hamile kaldım , bi yandan diyorum 8 Ağustos’ta kaç haftalık olucam bişey olacak mı derken boş gebelik çıktım ! Haziran da kürtaj oldum🥺bir adet gördüm ve bu ay işte tekrar denedik. Adet tarihim 8-9Ağustos!!! Şimdi ben 8 Ağustosta test yapsam mı😊 az önce aklıma geldi telefon takviminden adetime kaç gün kaldı diye sabırsızca bakarken aaaa dedim Şubat ayında gördüğüm rüya! İnanılır mı böyle bişeye bilemiyorum 🤷♀️Kendimi bir rüya üzerinden heveslendirmek istemiyorum 🤦🏻♀️Uzun oldu hakkınızı helal edin sizinle paylaşmak istedim 😌