merve4444 Kizlar bebek hareket ettikçe idrarım varmıs gibi oluyor ama yok 🤣 geceleri haram o yuzden lavabodan cikmiyorum. Klozetin ustunde uyuyacam neredeyse 😂Aynı durumu yasayan var mı ?
mrveknblt merve4444 benimde ya 27 haftalık hamileyim tuvaletten çıkıyorum 15 dk sonra yine geliyor bıktım tuvalete gitmekten
Zeyyyn merve4444 gerçekten tuvalet sorunu Bi an geldimi gelıyor doktor git gel 4 saatlik yolum var en zoruda o dinlenme tesisi yok 🤣 işememek için zor duruyorum
[silindi] merve4444 hahaha hic deme bacim bide cikinca susamasam sabaha kadar su icip gitmekten biktim valla 🤣
mrveknblt merve4444 evet evet geceleri asla kalkmayan ben her gece sabaha karşı kalkıyorum illa bir kere. Tuvaletin oraya gece lambası taktım uykum kaçmasın diye tek göz yarım açık tutuna tutuna giderken düşmeyeyim diye 😅
merve4444 mrveknblt ayy bende hep sabaha karsi kalkym ondan sonrada uyku kaciyor uyumaya korkuym yine geleck diye ya ozellike tekme falan atinca geliyo😀
merve4444 Minederin ya anlamadigim sabah bu kadar gelmiyo niye gece 😀 sabaha kadar tuvalete gitmekten hal oluyorm en son koy ver gitsin diyo yataga yapacam o derece usandim
Zeyyyn merve4444 girsemde su içmesem bile geliyor 🤣🤣 çoçuk baskı yaptıkça son zamanlar ne olur halim bilmem