Merhaba arkadaşlar 38 haftalikken hastaneye yatış yapıp suni sanciyla doğumu başlayacaktı doktor çünkü bebeğin kilo alımı yavaşladı ve benim bacağımda iltihaplanma olmustu ama 37+3 te ishal oldum kontrole gittim 3 cm açıklık istersen alayım dedi doktor girdik dogumhaneye 11.40 ta suni sancı takıldı 14.30 a kadar çektim adet sancı gibiydi tabi daha fazlası yarım saat duş a soktular belden aşağısı sicak suyla yıkadım sonra tekrar kontrol yapıldı 5 cm ama bebeğin kafası yukarıda dedi doktor secde pozisyonunda beklemen gerekiyor dedi iste o andan itibaren bebegim doğana kadar inanılmaz zorlandım 3. Doğumu bu ilk ikisi de ben dogurmamisim dedim sancılar 2 dkda bir 30 saniye ama bebek inmiyordu en son 8 cm Ken beni sezeryani alın diye yalvardım doktorum hayır dedi gücüm çok tükendi neden bilmiyorum panik atak tedavisi gören biriyim sanıyorum onunda etkisi vardi 10 cm olduğunda dogumhaneye aldilar ama çok iyi ikinmam gerektiğini söyledi doktor ebeler doktor ne dediyse yaptım ama çok ikindim en sonunda 16.17de bebegim doğdu kafası aşağı inmiş olsaydı bu kadar zorlamazdın ama çok yoruldum şükür kizim yanımızda ama iyi yordu beni her dogum bir olmuyor iste ilk iki doğumu çok kolaydı ama bu zor oldu..