Ozlemkdmrcl Alyaveannesi ay yok yok veriliyor ben bile verdim onca kiloyu bende veremem diyordum verdim her türlü veriliyor
NeSeli_Biyolog Alyaveannesi Verirsin merak etme bağla karnını birde Korsen yoksa bile bir bezle bağla rahmin toplansın. vücuttan ödem anca atılmıştır zaten.
teachervera Alyaveannesi Bende 56 ile hamile kaldım 74 ile doğuma girdim 15 gün önce. Şimdi 67 kiloyum umarım gider kilolar
Ygmr15 Alyaveannesi Pazartesi sezeryan oldum bugün 7. Günüm 57 ile hamile kaldim 65 ile doğuma girdim sabah tartildim 58.3 kiloya düşmüşüm. Ama ilk günler ödem cok fazlaydi bende ayaklarım davul gibi olmuştu.Tabi göbek duruyor hala
merve3334 Rabia64 gerçekten termal taytın faydası oluyor mu bende hem korse amaçlı hemde basenler bacak falan toplansın miğdeye baskı yapsın tokluk hissi versin diye kullanmak istiyorum lütfen dönüş yapar mısınız tavsiyelerinize ihtiyacım var
Rabia64 merve3334 termal tayt giyip yürüyüş yaptim bol su ictim abur cubur tuketmedim 1 ay sonra herkes farketti inceldigimi ve komşularım da aldı
Ygmr15 Alyaveannesi ben rezene cayi ve papatya cayı iciyorum direk zayıflamaya etkisi var mı bilmiyorum? Ne kadar su içiyorsunuz 3 lt buluyor mu