Kelebek92 Mhtpkrty birşey sorcam,10 temmuzda hamile kaldım. 27 temmuzda kan verdim, beta hcg 113 çıktı bugün kan verdim 175 çıktı en son regli tarihim 26 haziran BETA HCG ÇOK MU DÜŞÜK YÜKSELİR Mİ
Kayicesinem Kelebek92 canım bende en son 28 haziranda adet gördüm dün hamile olduğumu öğrendim 2 hafta öncesinde negatif çıkmıştı halbuki dün yaptım 1130 çıktı sonucum doktora danış bi istersen
Mhtpkrty Kelebek92 beta hcg artış oranı normalin altı gibi görünüyor Bir sonraki tahlilde sonuç daha da netleşir Umarım güzel haberler alırsınız🤲🏻
BelisMelis41 Mmm333 heheh sağlıklı olsunlarda önemli değil evet kızlar erkeklere gore daha bi çıtı pıtı oluyolarmış :)
ThsnGmz16 Sevvalll41 hem sıcak hemde gelmek bilmiyor paşa keşke hemen gelse artık açıklık ve şancı var ama düzenli değil gelmiyor
Busra_kr 26z25a04f Anladım canım hayırlısı olsun☺️Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin ♥️
mervekocaman Busra_kr erkek dedı bır kere doktor onun harıcınde gostermıyo kız oldugndanda süpem var açıkcası sızın