Askiletotomsu Göğüs büyüklüğüne mi bağlı arkadaşlar ? Bu konuya hem tecrubelerinizle hem ilimle açıklık getirecek bilgi ve paylaşımlarda bulunabilir misiniz acaba ♥️ Ve gogusleeiniz emme dönemlerinden sonra eski haline mi dondu daha büyük mü kaldi
Sencemeny Askiletotomsu hayır göğsün büyüklüğü yada küçüklüğuyle hiç alakası yok tamamen bünye meselesi zayıf olup sütü bol olanda var kilolu olup sütü olmayanda 🙆
Merveee34 Askiletotomsu göğüs büyüklüğü ile alakası yok canım . Ben 3 tane emzirdim . 75.80 bedenim hep.
asyahumam Askiletotomsu göğsün büyüklüğü ya da küçüklüğü ile alakası yok, kişiden kişiye değişiyor. Ne kadar emzirilirse o kadar çok süt gelir, bu tür bilgiler için ben ‘ bebekler ne ister?’ kitabını aldım çok güzel içinde emzirmeden tutun aylık gelişime kadar her şey var tavsiye ederim
Sencemeny Askiletotomsu sulu şeyler çok tüket canım meyve suyu şerbet incir hoşafı bunlar çok güzel ve bolca süt yapar 🤗 göğsü taş gibi süt doluyor bunyende el verisliyse tabi fazlaca olur.
Merveee34 Askiletotomsu göğüslerim terbiye olana kadar en fazla 80 beden olmustur . Emzirmeyi bırakınca 70 e kadar düşüyor
Alyaesmaa Askiletotomsu teyzem 45kilo bebeği obez oldu 1yaşına kadar o kadar çoktuki sütü maşallh büyüklüğüyle alakası yok
Askiletotomsu Merveee34 aa .neden küçülmüş eski hali 75 80 demişsiniz .70 e düştüyse deforme mi oluyor yani
Merveee34 Askiletotomsu illaki oluyor canım 🥺 suan hamilelikten biraz daha şiş ve dolgun gözüküyor fakat normal zamanda pörsüyor söylemesi ayıp 😆 ben baya çok çocuk emzirdim ama . 3 tane kendi çocuklarımı emzirdim hemde kardeşimin çocuklarını da emzirdim bir süre
Meryemdimetoka Askiletotomsu benm goguslerim 75B ilk dogumumdan sonra sütüm cok iyi geldi goguslerim 85 bedene cikti. . Beslenmeyle alakali bence meme boyutu onemli degil. Emzirme bitince 75 e geri döndüm. Keske o buyuk dolgun haliyle kalsalardi kalmadilar 😅
baby_mama Askiletotomsu göğüs büyüklüğü yağ tabakası ile alakalı, süt üretimi süt bezleriyle alakalı yani ikisi tamamen farklı kulvarlar. Ben evvelden 75 bedeni zor dolduruyordum, hala da küçükler ama oğlum 40 günlük 0 mama ile 5400 gr. Hemşireler sadece bir anne sütü verdiğime inanamıyor.
baby_mama Askiletotomsu daha yeni 40 günlük olduğu için huyu suyu oturmadı. Bi gün bakıyorum uzun uzun rahat uyuyor, başka gün tam tersi uyumuyor mızıklanıp duruyor. Biz de ona ayak uydurmaya çalışıyoruz 🤷🏼♀️
Askiletotomsu Skrn42 sutun olup olmamasına etken değil de bebek ememiyor göğüs ucu olmayınca. Ama silikon meme uçları var alıp takıyorsunuz bebek onu emiyor sütünüz de heba olmuyor
Yasemin_83 Skrn42 bebek emmeye başlayınca ucu çıkarıyor merak etmeyin, hiç çıkmasada silikon göğüs uçları var rahat emmesi için