zehranurr Evimin karşısında AOÇ ait ormanlık bir alan var. Yakmaya kalktılar vatandaşlar kaçırmış o kansız şerefsizi çok şükür. Polisler falan geldi bekliyorlar. Allah ım ağzımızın içine kadar girdiler resmen
Pamugunannesi1 zehranurr 21 ilde 71 yerin yanması normal değil zaten tabiki herşeyi bilerek yapıyorlar Allah’ın belaları
zehranurr Senayyalcin bekliyoruz resmen ya gece ya yarın bir gün burayıda yakacaklar. Elimiz kolumuz bağlı öyle bekliyoruz
Deletedmom23234 zehranurr Rabb’im korusun sizi ya. Allah belalarını versin. İnşallah onlar da cayır cayır yanar
hepoyleolurzaten zehranurr ya görmüştüm ankarasondakika sayfasında 😔 kansızlar, soysuzlar.. Kızılcahamamda da yangın çıkmıştı onu da kontrol altına alıp söndürmüşlerdi..
hepoyleolurzaten Askiletotomsu bir çok şehirde ormanlara giriş yasaklandı bilgisi var ama Ankara’da öyle birşey duymadım ben 😔
zehranurr Askiletotomsu kocaman bir ormanı etten duvar gibi çepeçevre sarmaları gerekiyorlar ki engel olsunlar. Orman yani bu sonuçta sen aşağıda beklersin ben yukardan girerim, sağdan girerim, soldan girerim