Alyaesmaa Ufuk 25 ten 30a kadar cok şişmişti çünkü sürekli tuzlu birşeyler yiyordum şu an 32+5teyim azaldı tuza dikkat ediyorum ondanmı bilmiyorumda çok şiş değil
Seda_nrr Merveee34 ondan sonra olanlar var ama 🥺 ben 31.haftamdayım bazen çok hafif şişlik oluyor oda çok ayakta durduysam ama 35.ten sonra bile şişenler var
serozzz Ufuk tuzdan flan desem tiroit hastasiyim dikkat ederim olabildigince birde en basindan nasilsa oyle devam ediyor yemelerim icmelerim cozemedim hala sisiyorum dogumdan sonra gecer sanirim
Alyaesmaa Ufuk Evet ödem yapıyor vücutta ve aşağı sarkıtmayın otururken uzatın yükseğe ayaklarınızı diyorlar
nesrin8989 Ufuk Benim 27. hafta şişmeye başladı. İki gündür neredeyse tamamen tuzu kestim. Çok rahatladım. Çok etkisi oluyor tavsiye ederim.
Symazturk Ufuk 36 da başladı , soğuk su buz ve tuz dolu bir kovaya ayağınızı koyarsanız rahatlarsınız 🌸
Merveee34 Seda_nrr insAllah hiç olmaz diyelim 🤲🏻 1 ve 2.çocuğumda olmadı 3.bebeğimde son zamanlarda olmustu ve yürüyemiyordum nerdeyse .
Addile Ufuk bol su için bayramda aileye gitmiştim çok su içmedm rahatsız etmesn diye hemn şişti eve gelince düzeldi. 36. Haftadayz