Larraa ilk adet olduğum zamandan beri hep düzensiz olurdum ve bunun için hiç doktora gitmedim. Adetlerimin düzenli olduğu dönem çok azdır ki onda bile bi kaç gün değişirdi her ay. Özellikle stres yaptığım zamanlar 2 3 ay bile adet olmazdım. Neyse evlenince de bazen düzenli oldu bazen yine olmadı. Evlendikten 6 ay sonra çocuk sahibi olmak istedik tabi bu aralar benim adetlerim yine düzensizdi ve ben tedavi görmeden hamile kalmam diye düşünüyodum. Yumurtlama zamanımı bile hesaplayamıyodum hal böyle olunca. Neyse ilk ay denedik benim adetim gecikti 40 gün falan oldu test aldım yaptım ama malesef negatifti. İlk olmasına rağmen üzülmüştüm. Daha sonra birqz araştırma yaptım ve testere dişli aslan pençesi çayının adetleri düzenlediği, hormonları düzenlediği ve kolay hamile kalmayı sağladığını öğrendim. Otu aldım çayını içmeye başladım ama çok düzenli kullanmadım. Adet günüm baya geçmişti 45 gün falan olmuştu yine test aldım ve denedim. Eşime hep sürpriz yapmak istiyodum ama eşimde sabırsız olduğu için beklemedi testi yaptım bir de ne göreyim hamileyim. Şok oldum resmen hiç beklemiyodum. İçtiğim bitki çayının faydası olduğunu düşünüyorum ama tabi ki nasip her şeyin bi vakti var. Doktora gittiğimde adet tarihine göre 7 haftalık falan olması gerekirken sadece kese vardı doktor 3 4 haftalık dedi. Yani hamile kaldığım zamanda geç yumurtlama olmuş heralde😅. Benim hikayem de böyle. Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin