ErvAli 30 haftalik hamileyim ikidir bebegim karnimda titriyor 2 sn sürüyor normal mi bu yaa neden titreşim oluyor
Busranurr ErvAli 33 haftaligim bendede surekli oluyor dedigin gibi karnimda titreme oluyor resmen ben korkmuştum ilk 😁 hıçkırık tutuyormuş bebegi
Deletedmom18 ErvAli benimki fazla oynuyor kaçıyor içeride ne yapacak tutup plesantısını galan sallıyordur sanırım
ErvAli Herkeste oluyorsa kimse merak.edip sormadimi doktora ben dun gittim bugun oldu diye soramadim😂
BuFi2012 ErvAli vardır onunda bi mantıklı açıklaması ama soracak okadar çok şeyim birikiyoki doktora gidinceye kadar sağlığında vs hehangi bi problem olmadığından sormamışımdır heralde 🤔😂😂
SeydaOz 30 haftalığım bende de oluyor. Teyzem yeni doğum yaptı ona sordum bebek hıçkırıyor olabilir dedi 😇
ZeykemKaya SeydaOz hıckırık baska bısey canım o bellı oluyor durup durup tık tık atıyo ama bu tıtreme degısık 2 sanıye gecıs gıbı bısey 😆
Fatmayusuf Bnde bugün gittim doktora okdr çok sey sordum ki bunu unutmusum 😊 coğu kişide olduguna gore normal bsey demekki
ErvAli Aynen insallah normaldid ama hickirik boyle deil bazen hickirigi oluyor anlasilio tip tip diye ama bu seyirme gibi 2 snlik
Deletedmom397 Bebek irkiliyor olabilir mi 🤔 bu haftalarda irkilme parmak emme hareketlerini çok yaparlarmış 🤨