Kelebekmadam Cansueda zaten karnım hemen çıktı iç karnım dardır büyük ihtimal kalkarken zorlanıyorum bazen 8 9 aylık halimi düşünemiyorum :)
Cansueda Kelebekmadam o dert bendede var iç karnım dar 8 9 aylık gibi göbüşüm var bel ağrısı bitiriyor beni Allah kolaylık versiiin bizleree 🥰
Ada_omertoprak2116 Kelebekmadam alırsın canım merak etme aldığında da çok kilo aldım diyeceksin benim gibi 😇🤰
Ssezen12 Kelebekmadam 45 kilo ile hamile kaldım 40+5 de zorunlu sezeryan oldum hep normal bekledik hiç sancim olmadı doğum kader işi o yüzden kendinize dert etmeyin en dogru zamanda gelicektir bebeğiniz ❤️🤲 Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin 🌼
Kelebekmadam Rose91 belkide yemem için o şekil söyledi biraz gerçekçi bir doktor her ihtimali yüzüne direk söylüyor o öyle dedikten sonra sürekli birşeyler yiyorum korkumdan
Elifingoo 43 ile hamile kaldım doktor bana doğuma kadar 9 ’10 kilo alsan yeter diyordu daha sonra yiyordum fakat kilo alamiyordum oda troidlerden dolayiymis ilaç verdi suan 18 hafta bitecek 48 kiloyum yani öyle şeylerle kafanı yorma bana neler diyorlar hala
Kelebekmadam Elifingoo tiroit kaç çıktı acaba sizin ?? Benim 0.960 çıkmış t3 ve T4 iyi TSH bana düşük geldi çünkü hep 1.20 çıkardı ama ilaç felan vermedi bana
Rose91 Kelebekmadam elbetteki duzenli beslen cunku bebek beslendikce bagisikligimiz düşüyor sahsen ben hep hastaydim 3.5 aydir… o yuzden doktorun solemis olabilir. Ama sakn dusunme erken dogum falan bunlri takma Allah bu ne zaman nasil dogurcgn belli olmaz. Saglikcakla alirsin ins❤️🔥
Elifingoo Kelebekmadam valla canım benim aşırı yüksek dedi yani fazla çalışıyordu hatta bana doktorum genetik galiba farkında değilsin ama normalden çok fazla çalışıyor dedi ve ben 3 aydir nerdeyse kullanıyorum tam bilmiyorum kaç çıktığını
Kelebekmadam Cansueda aynen benim 8.haftada ufaktan çıktı ben gaz sanıyordum ama değilmiş şimdide 14+2 herkes bakınca anlıyor hamile olduğumu
Tunammm Kelebekmadam 48 kilo ile oğluma hamile kaldımmm 58 ile doğurdummm 3. 480 sç40 hafta 3 günlüktü sence alakası var mı?
surelitta52 Kelebekmadam İlk kızıma 45 ile hamile kalmıştım ve tam 41. hafta da doğurdum. Dr’unuz saçmalamış mı sanki. 🤷🏻♀️