39+3 e kadar hiçbir belirti yaşamadım. Doktor kontrolüne gideceğim günün gecesi saat başı hafif adet sancısı geldi. Sabah kontrole gittim, nst de sancı çıktı ama açılma yoktu. Doktor perine msj ı gibi bişey yaptı açılmayı desteklemek için. Pembe akıntın olabilir seni eve gönderiyorum sancına göre haberleşelim dedi. Eve gittiğimde kanamam oldugunu farkettim. Tekrar hastaneye gittim. Düzenli sancı çıktı hala açılma yoktu yatış verdiler. Nst ye baglıyım sancılar sıklaşıyo açılmam çok az. Ebe açılma olsun diye ara ara gelip rahim agzını zorluyo her defasında canım fazlasıyla acıdı. En son yaptığı sözde masajda sesli ağladım o kadar canımı yaktı. Normal doğumdan nefret ettim.Sancım 2 dk ya düşmüştü açılmam 9 saatte 3 cm anca oldu. Artık ne sancıya ne de ebenin yaptıklarına tahammülüm kalmadı. Dokturum geldi açılman sabah tamamlanır istersen epidural verebilirim normal doğum yapmanı istiyorum dedi. Dayanamam dersen sezeryana alayım diyince hiç düşünmeden sezeryan istedim. Sezeryan sonrasıda benim için kolay olmadı. Sanırım ben dayanıklı biri değildim. Tam anlamıyla toparlanabilmek 6 gün sürdü. Evet çok pozitif hikaye değil. Ama normal doğum gerçeği diye bişey var. Sorularınız varsa cevaplayabilirim