Masal2020 Güzel anneler Güvenilir olan markalar neler sizce?Hangi markaları tercih ediceksiniz yada ettiniz?
Nurtrky Masal2020 en temiz içerik olan mustelayı aldım en azından ilk zamanalr ciltleri daha hassas biraz pahalı ama hep kullancak değilz en azından bir yaşına kadar
Littlespy Nurtrky en temiz içerik değil maalesef :) içerinde peg barındırıyor ama çoğu ürüne göre güvenilirliği olan bir marka tabii.
Fatma4235 İlk kullanım için Sebamed aldım eğer alerjik bir durum olmazsa Dalin ile devam etmeyi düşünüyorum 🥰
nurozcan Weleda markasını tercih ettim tamamen doğal olduğu için. Fiyatlarıda mustlelayla hemen hemen aynı galiba
Littlespy Masal2020 ben Incia aldım, detaylıca araştırdım içeriğinde doğal olmayan bişey yok, temiz içerikli ve fiyat olarak da mustela dan vs daha uygun geldi. Siveno Minoris Hipp Ecowell gibi markalara da bakabilirsiniz :)
elcindefne Masal2020 ben minoris saç ve vücut şampuanını aldım. İnstagram’da muhendisinoglu diye bir sayfa var, bebek bakım ürünlerini inceliyor ve en temiz içerikli olanları paylaşıyor. Oradan bakıp içinize sinen markayı seçebilirsiniz.