Annecik_2021 Kızlar sancım var ama çok sık ve ağrılı değil 15 20 dkda bir geliyor 2 cm açıklık var doğumun daha hızlı ve açılmamın hemen olması için neler yapabilirim
teletabi Annecik_2021 dr.zahide küçük var instagramda onun sayfasında egzersiz videoları var çok işe yarıyor ben onları yapmıştım hem doğumum hızlı oldu hemde kolay oldu canım
Parinas Annecik_2021 sancı gelince oturup ıkın. Bi de beline sıcak su tut duşta. En önemlisi de açılmanın olduğunu ilerlediğini hayal et pozitif düşün
Annecik_2021 Parinas 2 ci gebeliğim ilkinde hemen Doğum oldu sıcak su falan denedim hatta ozaman da 2cm açıklık varken sancım da vardı şiddetli ama bunda sancıyı çok hissedemiyorum ondan yavaş ilerliyor
Sisi Annecik_2021 öyle düşünme ben de ilk gebeliğimde çok şiddetli çektim 5 gün önce ikinci doğumumu yaptım sancım çok yavaş ilerledi ki açıklığım 4 cmdi hastaneye yattığımda suyumunpatlattılar öyle sancım başladı çok hafif hafif ilerledi 7 cmden sonra şiddetlendi 5 saat sonunda doğurdum
Annecik_2021 Sisi korkum şu bebeğimin suyu bitmek üzereymiş bende ondan hemen Doğum hızlı ilerlesin istiyorum ama sancılarım durdu böyle devam ederse acile gidecem