Merhabalar…bu ikinci gebeliğim; üç hafta önce adet gecikmesinden dolayı test yaptım ve pozitif çıktı. Bir hafta bekleyip randevu aldım ve hastanede kan testi yaptırdım. Beta hcg değerim 2100 küsur idi. Son adet tarihime göre fazla bir değermiş ve kese de gözükmediği için doktorum dış gebelikten şüphelendi ve üniversite hastanesine sevk etti. İki günde bir kan verip hcg artışımı kontrol ettiler, iki katına çıkmıyordu ama düzenli bir artışı vardi. Ve çok şükür sonunda keseyi olması gerektiği yerde; rahmin içinde gördüler ve 4 haftalık olduğunu soylediler. (Kese gözüktüğü icin beta hcg değerinin bir önemi kalmıyormuş)
Su an 5. Haftam bitti 6. Haftama girdim. Geçen haftada 4 gün kahverengi akıntım oldu. İki gündür kırmızıya döndü. Sulu kan gibi hafif açık renkte, pıhtı yok.
adet sancısı gibi kasık ve bel ağrısı çekiyorum.üstüne görme midir? Gebelikte adet gören oldu mu? Ya da nedir?
Başına bu şekilde gelenler varsa dinlemek istiyorum.
“Hemen hastaneye git” minvalinde yorumlar okumak icin yazmıyorum sadece tecrübe edenlerden yorum bekliyorum. Sevgiler hepinize💐