Rabia88 Hangi hastaneler içeri eşin girmesine izin veriyor acaba dün hayat Hastanesi'ne sordum almıyorlarmış
Burcum Rabia88 kararaş hastanesi alıyor diye duydum ama bi sormak lazım. Ablama kimi almak istersin diye sormuşları bundan 3 sene evvel.
Rabia88 [bilinmeyen] bir çok eş giriyor ve o kadar kanı eşin görmez ki bir örtü ortuyorlar bir çok arkadaşımın eşi girdi her hangi bir ters durum yaşanmadı eşim çok istiyor sonuçta ikimizin ortak heyecanı aynı anda o duyguyu yaşamak isterim o çok istiyor
AslZeynepCokun [bilinmeyen] egepol normal doğum olursa alıyor 👍🏻👍🏻 Sezaryende almıyorlar ameliyathane olduğu için
FadimezmezKkc Benim ağrısız normal doğum oldu ama 2013 yılındaydı. Şimdi fiyatı bilemicem o zaman sgk anlaşmasıda yoktu. Doktorumu dışardan götürmüştüm. O zaman için 2500 civar bişey ödedik
FadimezmezKkc Şimdi 2. Hamileliğim yeni doğan yoğun bakımı olmadığı için çınarlıyı tervih etmiyeceğim çünkü ikiz bekliyorum
esenguler FadimezmezKkc Hıııı bende orayı düşünüyodum çünkü arayıp sormuştum var demişlerdi ve internet sitelerinde de var yazıyor da O yüzden demiştim. 😇