Hilal-95 Yldzeminee youtubede var videosu paketin arkasında yazıyor olması lazım bende beşik oyuncağı aldım orda yazıyor yapımı youtube kanalı budur diye
Nlfrylmz Yldzeminee belki 50 kere yaptım söktüm ki hayatta elimden gelmez böyle şeyler ben yaptıysam herkes yapar 🤣 Videoları çok yardımcı oluyor izleyin tekrar tekrar
Tubis2021 Yldzeminee üç tane faciadan sonda toparladım sıcaklardan örülüyorum pek ama baya baya düzeldi 😅yok canım ya ilk balta zorlanırsın da kolay birşey elin alışması lazım sadece 😀
Dyggfrkn Tubis2021 bimdekinin içinden sadece bir tanesi mi yapılıyor meme tutacağı falan yok demi almadimda ona göre alayim
Tubis2021 Evet YouTube da habiyuvamdan çıngırak bebek ve taşvşan ördüm çok açıklayıcı ve basit anlatıyor
Tubis2021 Dyggfrkn canım ben zaten ona yetişemedim de gördüğüm kadarıyla sadece biri diğerleri yok sanırım
yigitegenin_annesi Yldzeminee kaça aldın bende almak istiyroum doğacak yavruma el emeği oyuncaklar yapmak istiyorum
-PembePapatyam- yigitegenin_annesi çook basit hemde bi kaç kuralı var video izleyerek farklı iple deneme yap elin alışınca küçük şeyler örerek dene inan hemen yaparsın çok kolay ve çok zevkli