Zhra_cil depsizoo Amaaan benden iyi haber yok 😔bizim paşamız daha dönmemiş doktor salı günü gel bakalım dönmezse sezeryana gün verelim dedi nasıl ağladım😔 psikolojim bozuldu. Sen naptın kızzz nişanın gelmiş noldu ne haber senden❤️🥰
Beyzan depsizoo @Zhra_cil bebeğini kucağına almış sağlıkla 🥰 Poyraz gelmiş çok şükür sen nasılsın canım
depsizoo Zhra_cil Sancı yada su bekliyom işte şiddetlenirse gidicem yada su gelirse yoksa pazartesiye kadar bişi olmazsa pazartesi gitcem döner inşallah son dakikada dönebiliyo ama
Zhra_cil depsizoo İnşallah 😔❤️tüh yine doğuramadık desene 😂bide ayıptır söylemesi bende suan ishal var ishal yapcak bişe de yemedim normlde ishal oldugum zmaan hemen gecerdi ama iki üç oldu lavaboya gidiyorum hala ishalim sende de oldu mu
esrvl Zhra_cil ben kendi doktoruma sorduğumda hiç bir şey yapma dedi. Birde ilk hamileliğim olduğu için tehlikeli olabilir dedi.
Zhra_cil esrvl Benimde ilk gebeliğim ben doktoruma 40 haftaya kadar bekleyelim falan dedim seni riske atamam dedi ama egzersiz yapmak istersen yapabilirsin dedi bende yapıyorum
Zhra_cil depsizoo Normalde emzirirken olacaktım doktorum olabilirsin bi sakınca yok dedi bende hemen gittim oldum 😂