zehranurr Ankara kızılcahamamda bir orman yanıyor. Tek tek tüm illeri yakacaklar herhalde bu kansızlar. Allah ım sen bu kansızlara fırsat verme, onları güldürme🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Esraali zehranurr ahh cok kötü o yakanları dirwkt ateşe atmalı, hala kundaklama olabilir diyorlar valla dalga geciyorlar artık
Buseninannesi_21 zehranurr Yeter artik ya her yer yanıyor ne zaman önlenecek yanginlar biri bitiyor diğeri basliyor ya ne olacak bu halimiz daha ne kadar sürecek bu yanginlar Allah yardimcimiz ve yasayanlarin daha çok yardimcisi olsun. 😔
Baharimmmmm06 zehranurr hadi ya teyzem kaliyor orda maf ettiler ortaligi, insanlardan cok hayvanlara uzuldum
Mucizem1995 zehranurr Kizlar ben Azerbaycandayim Azeriyim. Hepinizin Allah yardimcisi olsun çok uzuldum hamile halimle goz yaslarim durmuyor o kadar insanin emekleri evleri hayvancağizlari yandi. Olan fakire masuma oluyor boyle. Allah yapan ve yaptiran herkesin belasini versin
zehranurr Esraali olabilir değil. Oluyorda çoğu eminim gizleniyor. İnternet olmasa kesinlikle doğru düzgün hiçbir şeyden haberimiz olmayacak
[silindi] zehranurr yine de haberimiz yok ki… Hallettik diyorlar mesela ..gerçekten hallettiler mi 🤷nasıl guvenicem ben ampule ?
Esraali zehranurr tesadif mü her yeri yaktılar domuzlar hayvanalrı gördüm oturdum agladım insanalr mahvoldu
zehranurr Buseninannesi_21 keyifleri ne zaman geçerse o zaman biter. İyi keşfettiler orayı burayı yakmayı. Dağda domuz gibi bekleyeceklerine kolay yolu buldular. Öyle ciğerimizi yakamıyorlarsa böyle yakıyorlar
gokcekocyigit07 Bu nasıl bir iğrençlik, neyin içine düştük ya, Alanya’da aynı şekilde yakmadık yer bırakmadılar, balkonlar hep kül, psikolojim alt üst oldu, ah canım ülkem ah 😭😭
zehranurr Baharimmmmm06 neye üzüleceğimizi şaştık. O dilsiz masumlara mı üzülelim, bir tane ağaç kolay yetişmiyor koca ormanlarımız yandı ona mı üzülelim, insanlar borçla harçla krediyle ev alıyor, eşya alıyor yazık emekleri gitti ona mı üzülelim neye üzülelim. Hangisine üzülelim şaşırdık
Elifiye zehranurr Web sayfası yuklenemedi diyor ama ben soğuk suda ormanlık Bi alanda oturuyorum olsa hemen ilan veriyorlar halktan yardım etmesi için bundan önceki birkaç yangında öyle oldu.
Elifiye zehranurr şimdi açıldı ama önceki yangın olabilir Rabbım fırsat vermesin adminle görüşüp yeni mi bilgi alacagim