nesrin8989 Lyl1453 Ayy ne güzel tez zamanda sağlıkla kavuşun inşallah🥰🥰Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏻🤲🏻
[silindi] Lyl1453 MaşaAllah ne kadar güzel bi duygudur Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin en kısa zamanda sağlıkla kavuşun yavrularınıza 😊 çoğul gebeliklere hayranlığım var 😍 cinsiyetleri ve isimleri nedir 🤭 Allah bağışlasın.
Lyl1453 Prensmmmm kasılmaların olursa bekleme sakın git canım sonra benim gibi pişman olursun bekleme konusunda
[silindi] Lyl1453 oy maşaAllah Allah bağışlasın. İçinde kız çocuğu bulanan eve hergün rahmet inermiş isimleride çok güzel Rabbim hayrlı saliha evlat kılsın canım
yusufcukbccegi Lyl1453 kizim olsaydi ben de Ayşe Hüma koyacaktim ,bizimkisi erkek.hala isim bulamadik
ikizannesi24 Lyl1453 sağ sağlim kavuşursun inşallah canım bebeklerinee ☺️ Benim kızlarımda 32+1 de doğdular 40 gündür küvezdeler bekliyorum bende ☺️
Lyl1453 ikizannesi24 önce Allah’a sonra doktorlara emanet canım küçük mü doğdular sizinkiler kaç kilo doğdular
nesrin8989 ikizannesi24 ciğer geliştirici iğne vurmuş muydu doktorunuz acaba. Sağlıkla kavuşun inşallah ben de ikiz bekliyorum
Lyl1453 gazetecianne komple uyutuldum bı sıkıntı çıkmadı ama çok ağrım vardı bebekler çıkınca boşluk oluyor ya karnında sallaninca karnım çok ağrıyordu hastaneden çıkıp arabayla eve gidene kadar çok ağrıdı karnım dikislerim çok şükür geçti ama
ikizannesi24 nesrin8989 evet doğumdan bir hafta önce iki doz vurulmuştum . İnşallah haftasında gelir bebişleriniz
Mmm333 Lyl1453 maşallah canım çok güzel benimde ikizlerim olucak 29.haftamdayım ilk gebeliğim kasılma nasıl olur pek ayırt edemiyom ben açıkçası bilmiyom nasıl oluyor kasilma
Lyl1453 Mmm333 hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Rabbim canım kasılma karnının taş gibi olması anlarsın zaten bende bilmiyordum bu hamileliğimde yaşadım oğlumda çok rahattım 😀