DilaDilara Cinarsmom21 Ben 3 lü duvar büstü yaptırdım çok çok tatlı oldu İnstagramdan rosebaby_decor sayfasından temin ettim. İncelemek isterseniz belki fikir olur sizede. Duvarın bir bölümünü de taş desenli sticker yaptık ☺️
Bir_tospik_beklerken Cinarsmom21 ben bugün kızımın odasına unicorn sticker sipariş verdim odasında herşey beyaz 😊 bakalım nasıl olacak
Dilekskr Cinarsmom21 Cinarsmom21 Teşekkür ederim sağolun inşaAllah☺️ Trendyoldan almıştım 50 TL idi.Çoçuk odası ahşap raf dediğinizde direk çıkıyor bi kaç satıcısı var zaten
Dilekskr Fatom Dediğiniz gibi Bizide çok uğraştırdı ince saçma bir çivi koymuşlar duvarda raf durmuyor bile şimdilik çivi ile tutturduk sağlamlaştırıcaz ama
Dilekskr Prensesiminyolculugu ☺️☺️ Küpleri instagramdan bianneatolyesi diye bir sayfadan aldım güzeller evet 👍🏻
Cinarsmom21 hipregnancy çok güzel olmuş duvarı bu renk ahşap tonlarına çok yakışıyor ama merak ettiğim bu boya için ortalama maliyet ne çıkıyor? 😊
Calisananne25 Ben de cinsiyet ne olursa olsun krem ve ahşap tonları kullanarak bohem tarzında bir oda yapmak istiyorum. Erkeğe mavi kıza pembe ağırlıklı renkler görmekten sıkıldım😒
ilk35 Cinarsmom21 Cinarsmom21 bence erkek için aslanlı hayvanlı stickler çok güzel ama duvariniz düz mü tırtıklı ise yapismada sorun oluyormuş duvara
QOH Cinarsmom21 bu duvar kağıtları benim çok hoşuma gitti ama kalitesi nasıldır bilemiyorum(isime özel de yapıyorlatmış) https://instagram.com/simdesignoffice?utm_medium=copy_link