Rozam21 Güzel anneler suan 14+4haftalik hamileyim doktor gittim cinsiyet erkeğe benziyor 2 hafta sonra net bisey soyliycem dedi sizce degisirmi cinsiyet sonucta benzeti söyledi degilmi
Rosaa21 Rozam21 banada erkek dedi 14 te şuan 16 haftadayım bugün gittim değişmemiş doktorun iyise ve cihazı yeniyse değişmez
Seymanur0707 Rozam21 değişebilir hatta detaylı ultrasona kadar netleşmez alışverş yapacaksanız detaylıyı bekleyin derim
Masalminik Rozam21 canım baya da iyi bir cihazla baştan bana da erkek dediler sonra 16 da kıza döndü 🤷🏻♀️ Bebeğin cinsel organlarının gelişimi ancak 16. Haftadan sonra tamamlanıyor ondan öncesi sadece tahmin ve %50 şansı var
Rozam21 Seymanur0707 benim girdiğim detaylı ultrason bht klinik gidiyorum resat bahat tahmin yapio kızımda kıza benzio demişti ama 2 hafta sonra tekrar netlestircez demişti değişeceğine inanmiyorum ama yinede hyirlisi olsun
Kusciviltisi kbra_12345 valla bence görmedi bilmiyorum ben cinsiyet söylemez diye düşündüm 11 haftalıktı ama söyledi sonra 13. Hafta da genital bölgeye bakarak gösterdi kız diye 😂 ama ben yine de uzun süre inanamadım
Masalminik kbra_12345 evet özelde canım doktor bak bu pipisi bile dedi ama herhalde kordondu bilmiyorum ki
CananMuhammed Rozam21 bana da 14 de erkeğe benziyor dedi 18 de kıza benziyor dedi bugün 21 haftalık olduk oğlum olucakmış sonunda kesin bi şekilde öğrenebildik 😂😂🤷♀️
Kbra_em Rozam21 genelde erkek denilip değişmesi pek olmuyor aynı kalıyor. Kızda daha fazla değişiyor nedendir bilmiyorum ama :) sİz yine 16 hatta 20 yi bekleyin garanti :)
Rozam21 Kbra_em bekliycem inşallah Allah razi olsun doktor biraz korkutu beni bebeğin eşi Rahime çok yakınmış dedi