Biraneee [silindi] bana sağlık ocağından vegaferon verdiler 20.haftada doktorum kullanabilirsin dedi doğuma kadar devam et dedi 27 haftadayım kullanıyorum günde bir tane
Dlrasntr [silindi] ben hamileliğimin ilk ayında decavite başladım 3 aylık olduğumuzda birde feramat kullanmaya başladım. Şu an 26+3 haftalık olduk ve hala her ikisinide kullanıyorum ☺️
yigitegenin_annesi Decavit ve sanol 14haftalıken yazdı bana şimdi18haftalığım bitti bir ay kullandım.. Size hangisisniz verdi
BelisMelis41 yigitegenin_annesi bana ılk basta maltofer yazdı ama sonradan ben vegaferon kullandım saglk ocagından ucretsız aldım. Aynı etkı dedi doktorum sordum. Ama benm daha pazartesı tahlıl yapıldı kaç zamandır kullanıyorum ama demirim sınırın bi tık üstünde eksilme yonunde yanı
Dilek94- Maltofer verdi ilk önce doktorum 16.haftada tüm bağırsak fonksiyonlarımı bitirdiği için değiştirmesini istedim sürekli kabızlık yaşıyordum sonrasında fenol isimliydi yanlış hatırlamıyorsam şuanlık onunla devam.
BelisMelis41 Dilek94- sabah aç karına ıcıceksınız demir ilacını öyle ywpmadınız mı ben o zaman kabızlık sorunu cekmedim bide probiyotik kullanıyordum ben
yigitegenin_annesi muges44 banada decavit ve sanol yazdı seninkinden benım bri ay sürdü ve biti şimdi neden herkesin bi kaç ay sürerken benım ki bri ay sürüyor yanliş ilaç mı kullandım ne yaptım 😕😲
yigitegenin_annesi BelisMelis41 sence bundan sonra demir ilacı veririler mi erken verdiler banaa ö yüzden
BelisMelis41 yigitegenin_annesi onu hiç bilemiyorum ilk baslarda folik asıt kullandım doktorum bır ara onu bıraktırttı demir ilacı verdı folik asite sonra devam edicez dedi ilaçlar hakkında bu gidiceğim randevuda konusacakmışız ama demir ilacı önemli halsızlık uyku hersey oluyor valla
Biraneee yigitegenin_annesi devaviti kullan bitince tekrar alma demişti doktorum Demir ilacını da doğuma kadar kullan dedi
BelisMelis41 yigitegenin_annesi belkide senin demir depoların doludur ara ara tahlıl yapıp ilerleyen zamanlarda devam et dicektir telaşlanacak bir durum yok bence. Olmadı aklında soru ısaretı kalmasın doktorunla ıletısıme gec.
muges44 yigitegenin_annesi D vitamini bende kullanıyorum hala..Doktoruna sordun mu canım? Bittiğini biliyor mu, tahlil istemişti o haftalarda benim değerlerim düşük çıktığından beri kullanıyorum işte. 20.haftamda bitti hatta ilk yazdığı sordum devam edecek miyim diye mesaj atıp evet edeceksin dedi