Busrakrt Arkadaşlar merhaba, devlette mi doğurmak en mantıklısı yoksa özelde mi ? Ben İstanbul’da oturuyorum Zeynep Kamil Hastanesinde doğum yapanınız var mı acaba? Nasıl bir sistemi var refakatçi alıyor mu? Bilginiz varsa lütfen paylaşın…
Yamacin-Annesi Busrakrt bende Zeynep Kamile gidiyorum suanlik memnunum bi arkadaş var burda o doğumu orda yapicak onu sorucam eğer memnun kalirsa bende orda yapicam ama genellikle herkes mennun @Deletedmom93428 sizsiniz galiba dimi doğumu yakın olan
Durunbigeldim Busrakrt imkanın varsa tabikide özel evinde gibi hissettiriyorlar ama devlette şansın varsa iyiye denk gelirsin devlet hastanelerimizde donanımlı sonuçta insanları tek düşündüren çalışanların tavrı oluyor işte. Benim tercihim özel
Aysayten Busrakrt 2 sene önce yengem doğurdu. Bende yanında kaldım. Sezeryandı doğum. İlk doğumu özeldi. Tek farkı tek kişilik odaların olmaması
Yamacin-Annesi Busrakrt Pelin Özdemir Önder e gidiyorum memnunum @Deletedmom93428 ada sorun o daha uzun zamandır gidiyor
Deletedmom93428 Busrakrt valla ben hangisine sıra bulursam hepside iyiydi pelin hanım da iyi ama Ayşe Betül Albayrak diye bir doktora aldım bir kez sıra çok ilgili ve güleryüzlü tatlı bir kadındı zaten doktor olmuyor bazen stajer doktorlar oluyor bazen ama stajer doktorunda yanında oluyorlar bazen olmuyorlar ama ben her gittiğim doktordan memnun kaldım Ayşe Betül hanım daha iyiydi :)
Busrakrt Deletedmom93428 Bende 28. Haftamdayim en azından bir Doktor belirleyin dedim ama sanırım belli bir Doktora gidemiyoruz 😅 bir yanım özel bir yanım devlet diyor ikilemde kaldım.
Nayhan Bende çok merak ediyorum Zeynep Kamili. Doğum yapınca nereden yazacaksınız Tecrübelerinizi. Bende takipte olayım
Deletedmom93428 Busrakrt canım devlette aynı doktoru bulmak biraz denk getrmek lazım ama ben memnunum kötüsüne denk gelmedm hemşireleri çok tatlı özellikle ☺️
Busrakrt Aysayten Ben biraz da devlet hastanesi olduğu için oluşabilecek herhangi bir komplikasyon da daha donanımlı olacaklarını düşünüyorum.