milena11 Busra333 kpmplee uyutulmak derken entibe Edilmedim hafif sakinleştirici verildi. Çünkü bebek doğduktan sonra yarım saat daha iiş var tavana bakmim dedim 😅
Busra333 milena11 anladım cnm bende entübe edilmediğini entübeye basıl bağladın olayı anlamadım ama olsun😂
Zeynebakman milena11 Hayırlı olsun canım. Gözün aydın. Çok sevindim.😍 Benimde nişanım geldi,sancılarım arttı. Açılma olmasını bekliyorum.
milena11 @Busra333 çünkü komple uyutulmak dediğiniz şey entübasyon la olabilecek bir olay burda hafif sedasyon verildi.
Busra333 milena11 tamam uyutun yazmışsınız siz o yüzden dedim bir genel anestezi mi aldınız acaba diye. Sedasyon süper olur bence de iyi düsünmüşssnüz. İnsan bir endoskopide bile dayanmayıp alıyor
milena11 Busra333 aynen anlaşılır olsun diye öyle yazdım. Zaten ameliyat öncesi gün heyecandan uyuyamıyor insan o ameliyattaki yarım saat uyku aşırı enerji toplatıyor
Pey milena11 hayırlısı olsun 🙏🏻💐 niye çocuk çıktıktan sonra uyutulmak istediniz? Bende spinal olacağım heyecan ve korku var. Tamamen uyutulmakta istemiyorum merak ettim o yüzden
milena11 Pey çok uykusuzum dahada iş olduğu için hafif sedasyon istedim yanlış anlaşılmasın genel anestezi gibi değil minik uyku ilacı veriyorlar sakinleştirici gibi. Hiç korkmayın
Pey milena11 bendede panik atak var dokdorum çocuk çıkana kadar hiç bir uyuşturucu veremem dedi, çocuk çıkdıkdan sonra belki böyle sakinleşmek için bişey verirlerse güzel olur 😍 çocuk çıkarken çok hissettinizmi?
Burcu4135 [silindi] yemem de sıkıntı yok zaten. Gebelik sekeri cıktı dikkatli ve daha faydalı besleniyorum. Sadece ameliyattan önceki gece bırakırım yemeyi.
milena11 Pey yok ağrı acı kesinlikle hissetmedim ama tabi bir hareketlenme oldu okadar hızlı ki ne olduğunu anlamadan bebek sesini duyuyorsun zaten 😍
milena11 Danlacan kaynanamı boğacam az kaldı😅 lohusa psikolojisi ne melen bişeymiş melek gibi kadına bile yükseliyorum allah kolaylık versinn tüm lohusalara 😅