Merhaba arkadaslar hemen yazıcam demiştim ama anca fırsat bulabildim🙈
Hemen başlıyorum..
Yıllardı Pcos ile uğraşıyordum ve evlenmeden önce son gittiğim doktorum tedavi görmeden çocuğum olma ihtimalinin olmadığını hatta tedavi olsa bile büyük ihtimal tüp bebek yapmam gerekeceğini söylemişti.
Fakkat allahın işi minik mucizem düğünümden 3 ay sonra öğrendim😍
Çok çok güzel bir gebelik geçirdim
Sadece 20 21 haftalarda suyumda azalma oldu ama onuda 3 haftada normale döndürdük.
Basından beri sezeryan istediğim için sıra geldi gününe karar vermeye oda kendi doğum günüm olan 29 Temmuz oldu.
Böylece en güzel hediyemi almış oldum doğum günümde. 😍
37+4 de 3500 gr rapunzel gibi bir erkek bebek doğurdum 😍
Herşey okadar hızlı gelişti ki hiç birşey anlamadım.
Spinal anestezi oldum.
Sonda mı ameliyathaneden anestezi sonrası taktıkları için hiç hissetmedim.
Spinal iğnesi hiç hiç acıtmıyor kesinlikle emin olabilirsiniz
Ameliyat başladı zaten 6 7 dk geçmeden bal oğlumun ağlama sesini duydum.
O zamana kadar hissettiklerim dokunma öyle rahatsız edicek hiç birşey yok.
Bebişi le sarılıp öpüşüp fotolarımızı çekindikten sonra anestezi teknikeri arkadas tan beni uyutmasını rica ettim.
Ondan sonra zaten uyandığımda ameliyat bitmişti. Odama geldim gerçekten prensesler gibi saçım makyajım yapmıştım fotoğraflarımı çekindim. Bebişim emzirdim. 1 buçuk saat sonra su hoşaf kahve gibi sıvıları tüketmeye başladım.
Kanama kontrollerini vs hiç hissetmedim. Hissetmediğim için bol bol uterus masajı yaptım çabuk toplansın rahim diye.
Bu arada su çay kahve falan derken 6 7 litre sıvı almış oldum 😅😅 abarttım doğru baş ağrısının tek çözümü sıvı almak çünkü🙈
Yaklaşık 8 saat sonra sonra ayağa kalktım
İlk kalkışım çok kolaydı asla zorlanmadı koridorda bol bolmturladım yatağa yatmadım hemen. ama gazımı biraz geç attığım için son kalkışlarım zorladı beni. Şuan tek sıkıntım sağ ayakta hafif bir uyuşukluk karıncalanma hissi kaldı. Yürümem hareket ettirmeme engel değil doktorum bir kaç gün içinde gerçeğini söyledi güveniyorum bu konuda ona.
Gazımı bu sabah çıkarttım ve öğlen taburcu olup evime geldim.
Bebişde bende çok iyiyiz hepinizi çok öpüyoruz