Hafissee Doğum yaptım annem gitmeden buzluga neler atabiliriz pasta börek hariç yemeklik sıcakta ne yicegimizi şaşırdık ya 😩
Sulee_ Hafissee biz normaldede içli köfte biber dolması patlıcan yemeği taze fasulye kavurması felan koyuyoruz eylülde Doğumum bende doğurmadan bir gün halledip buzlugu doldurmak istiyorum çok pratik oluyor gerçekten çıkarıp çözülünce ısıtıp yiyoruz 😊
[silindi] Hafissee Biber dolması doldurun pişirmeden öylece koyun. Yaprak sarması, mantı, içli köfte, bamya, taze fasulye, güzel bir et kavurma yapın buzluğa atın çıkarıp sadece ısıtıp yeyin. Köfte yoğurup şekil verip koyun. Pizza iç malzemesi ve hamuru yoğurun çıkarıp sadece şekil verip pişirmesi kalsın, kuru fasulye, nohut yemeğini pişirip sıcak iken kavanoza vakumlayın aşırı kolaylık oluyor hemen ısıtıp yiyebilirsiniz. Tavuk haşlayın buzluğa atın sonra çıkarıp hemen bir bulgur pilavı ile yiyebilirsinz vs vs bu tarz şeyler yapabilirsiniz.
Asyaayaz1 Köfte yaprak sarması bezelye taze fasulye haşlanmış nohut 🤯barbunya mücver içliköfte mantı yuvarlak misket köfte mini pizza
Hafissee Asyaayaz1 bakliyat yiyemiycem uzun süre balım 😞 bebiş gazlı . Yaprak sarma pişirip mi koyuluyo pişirmeden mi bide mücver falan nasıl koycam pişirip mi
Busra_korkmazz Karni yarik yap cikarinca soklayarak isit salcali tereyagli su dokerek dolma doldur pisir koy cikinca soklayarak isit patates kizart yada firinla tepsiyle koy, uzerine ya tavuk haslar koyarsin ya kiyma kavurursun yada payates oturtma yap oylece koy
gmzns 1.Köfte hazırlayıp pişirmeden koyun çıkarıp pişirirsiniz hemen Poğaça 3 2 1 olan uzun süre duruyor buzlukta yaprak sarıp koyun çıkarıp pişirirsiniz kek koyabilirsiniz Hazır börekler var a101 de havuçlu kabaklı hiç uğraşmayın alın atın hemen fırına çok uygun birde starbucks kurabiye güzel oluyor buzlukta soğukta yeniyor ayrıca nohut haşlayıp koyabilirsiniz yemek olarak
Asyaayaz1 Burcu582 canım mücveri çiğde koyabilirsin kızartıp soğutupta koyabilirsin ben yaprak sarmasını buzluktan çıkartıp pişiriyorum