Caglaluna Clementinee normal canım. Bende de çok oldu. Şiddetli değilse korkma. Uzan dinlen çoğu zaman geçiyo. Ama şiddetliyse doktoruna haber ver 🌸
sehrengiz_8 Clementinee 10. Haftada o ağrılar biraz daha belirginleşiyor galiba en hızlı bebek gelişimi 10 ve 11. Haftalarda oluyormuş
Feyzaveannesi Clementinee Canım arada bana da oluyor. Uzun sürmüyor maks 30 40 saniye sonra geçiyor. Ben Doktora ağrılarım batmalarım oluyor dedim. Kanama olmadığı müddetçe tüm ağrılar normal bu haftalarda dedi
asyaebrar Aynısı bendede var 9+2 deyim sabah burda sorduğumda doktoruna sormuş biri bebek büyüdüğü için normal demiş
Clementinee asyaebrar normalde çok kasık ağrım olmadı bi ilk haftalar bir kaç kere şimdi ağrı olunca tedirgin oldumm 😔
asyaebrar Clementinee bir şey olmaz sıkma sen tatlı canını 🤍 benimde hiç olmamıştı son 1 haftadır var 🌸
Clementinee melek6161 ya acaba gaz falanmı birde kabızlık oluyor bende .. yani bı haftalarda karnım cıkması mümkün değil yoksa 😅😅
Feyzaveannesi asyaebrar +1 😂😂 artık bol tişörtler giyiyorum görünmesin diye 😂 ilk kızımda hamile demeye bin şahit lazımdı şimdi tanımayan bile anlıyor hamile olduğumu 😂
asyaebrar Feyzaveannesi ay benim ilk hamileliğim bende dar giyiyorum bilerek göbüşümü görmek için hahahha
ZZeynepP1903 Clementinee benim 12+6 günlük ve hala agrılarım var fazlasıyla normal yani oluyor her ne kadar bazen aklımıza kötü seyler gelsede normalmiş 😰
Feyzaveannesi asyaebrar Hahah 😂 ama biri kalkıp sana hadi İlayda yeme bizi 6 haftalık karın böyle olmaz geçmiş göbeğini salmışsın meydana diye iğrenç espriler yaparsa 🤦🏻♀️ sende giymezsin kuzum