Jsnsjudhd Kızlar 38 haftalık hamileyim bebişin kilosu 3.200 doktorum herseyi normal sezaryanlik durum yok dedi ya kilo alırsa bebek en fazla kacla normal doğum oluyor kilo almamaya bakıyorum 😔😔
Omerhatice Jsnsjudhd zaten 2 hafta kalmış haftada 200 gram alsa gene engek değil 4 e kadar engel olmuyor canm..
Nurhanimm Jsnsjudhd 2.5 ve 4 arasi normal kabul edilir 4 ustu iri bebek olarak tanimlanir benik tryzem 5 kilo dogurdu 😂yani dogurulur simdiki doktorlar antika.
Jsnsjudhd Omerhatice olmaz dimi canım çünkü iki gün önce gittim kontrole sezeryanlik bi durum yok dedi ama çevrem kilo alırsa olmaz diyor korktum
Omerhatice Jsnsjudhd yani engel olması için haftada 400 gram falan alması lazım 4 kilo olsun ve geçsin diye.. 4 e kadar engel değil sonrasi engel oluyor.. Allahn izniyle sağlıkla kucağına alirsin inşallah 🙏
Nlfrylmz Jsnsjudhd o çevre çok biliyor. Hiç takmayın onları zaten haftaniz da az kalmış çok kilo almaz bebiş. Buarada dip not geciyim eskiden farklıymış ama 4800′le anneciğim normal doğurmuş beni 😂 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 💞🌼