Asilllll Güzel annişler herkese merhaba bilgisi olan yazarsa çok sevinirim 21 haftalik hamileyim Dr um dün kendisi detaylı gibi kemik kafa vs vs bakti herzamanki muayene den farkli şeylerine baktı detaylı gibi şükür bişi çıkmadı sonra anlaşmalı olduğu bir görüntüleme merkezi varmış orasınin kartını verdi 1 ay sonra gelirken sonuçları getirirsin dedi simdi detaylı ultrasonu böyle bir görüntüleme merkezinde yaptırmak mi daha iyi sonuç verir yoksa benim kendimin araştırıp cogu kişinin de ona yaptırdıgı bir perinatalog var özele gidiyorum bu arada Dr un anlaşmalı olduğu yere değil de bu perinataloga yaptırsam bişi der mi uzun oldu hakkınızı helal edin😍
Aycha Asilllll Merhaba, perinatoloji uzmanı daha yetkin oluyor genelde, iyi bir tanesine denk gelirsiniz inşallah. En geç 23. - 24. haftaya kadar yaptırılması gerekiyor.
Linasalamandre Asilllll doktor bana da kendi anlaşmalı olduğu perinatologdan randevu ayarladı ama ben devlette gittim sonra raporu doktoruma verdim neden devlet demedi aaa sıra bulabildin mi çok iyi olmuş dedi hatta 😄
Asilllll Aycha Ah kuzum inşallah iyidir baya okudum araştırdım özel muaynahanesi var hiç kötü yorum okumadım hakkında kendi Dr umda neden benim dediğim yere değil de oraya yaptırdın der mi die içime dert oldu ama onun anlaşması oldugu yer de normal Dr yapıyo Kayıplarım var bende perinatalog istiyorum kayıplar dan sebep çok sağol kuzum❤
Aycha Asilllll Allah, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alıp, güle güle, kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin. Huyu, bahtı güzel olsun inşallah. Hakkınızda en hayırlı olacak doktora ulaşın, inşallah.
Asilllll Linasalamandre Yaaa ne şanslısınız inşallah benimki de bişi demez devlete sıra bulamadım ah bulabilseydim bende devlette yaptıracaktim😊
Linasalamandre Asilllll İstanbul’daysanız önce yeşil alana kayıt oluşturmalı devlette bi kadın doğumcu o zaman görünüyor boş yerler neredeyse her gün açılıyordu
Asilllll Linasalamandre Denizlideyim kuzum ya en yakın randevu bile 1 ay sonra ya o zamana da haftası geçecek die mecbur özele gidiyorum yaptırmaya bende