Seryy elifbayram 1 ay ishaldim. Sana zararsız sağlıklı Bi çözüm söylüyorum eczaneye doktora her yere sorabilirsin takviye zaten ilaç değil. Bigpflor probiyotik. Suya dökülüp içiliyor tadı yok. Tek içimde sonuç aldım ishalim uzun sürdüğü için halsizlik başlamıştı sıvı kaybım olmuştu doktora hep söyledim beni ciddiye almadı olur öyle dedi hep… Sonra özele gittim 1 ay niye ihmal ettin dedi kızdı bunu yazdı. 3gün iç dedi ama tek seferde ishalim gitti 2 gün içtim bende. 3e gerek duymadım. Bazen eşimde ishal oluyor hemen veriyorum geçiyor çok sağlıklı bişey zaten dediğim gibi ilaç değil takviye gibi bişey. Herkes kullanabilir
hilallcetinkya elifbayram Canım bende olmuştum baya korktum geçer sandım geçmedi mutlaka doktoruna sor kaka tahlili de yapıyorlar istersen yaptır derim bence aklın kalmasın bana nidazol diye ilaç verdi doktorum günde 2 kez içtim çokta kullanmadım 3 güne falan geçmişti ishal kesilince bıraj demişti mutlaka doktoruna sor 🧿🧿
Gizemmmii elifbayram bi acile git kuzum hamilelikte ishal iyi değil diye biliyorum bi baksınlar neymiş neyin nesiymiş ilaç verirler belki serumda takabilirler
gokcekocyigit07 Bol su tüket, ishali kesecek ürünler ye, bir tatlı kaşığı Türk kahvesine limon sıkıp yut direk bana çok etki etki sıcaklardan, hormonlardan her şeyden oluyor, evde yöntemler dene geçmezse mutlaka doktora git, çok geçmiş olsun 🤲🌸
Ayliss1 @elifbayram canım bende de aynı sorun var doktorum eğer çok sulu değilse ve günde 2 defa filan gidiyorsan tuvalete sorun yok, ama 5 6 yı buluyorsa ve su gibiyse bir sorun olabilir demişti. Takip edip doktora görün istersen
elifbayram gokcekocyigit07 özel doktora sorduk. Üşütmüşsün ya da yediğin bişey dokunmuştur dedi. Ve enterogermina kullan Dedi