Durunbigeldim Herkes park yatak kullanışlı diyor ama bende şu ahşap beşiklerden istiyordum görsellik açısından daha güzel park yatağa ısınamadım bi🥲🥲 Siz ne tercih ettiniz anne yanı olarak
Kdk Durunbigeldim bende buna benzer bir beşik aldım. Kurulumunu yaptık. Yakında yatağımın yanına koyarım. İlk gebeliğim tecrübem yok belki kullanırken pişman olurum belki çok memnun kalırım onu da zaman gösterir 😂
Deletedmom9823 Durunbigeldim yoyko park yatak aldım onu yazlığa götürcem önümüzdeki yaza doğru oda yapıcam. 2 kere almış olmıym diye park yatak aldım ben bencede görüntüsü güzel değil😀😀
SerpilEsra Durunbigeldim bilmiyorum park besik bez turu oldugu icin hareketliyken besikten kalkip kendini geri besige atiyor oglum mesela en azindan cani acimiyor istedigini yapsin ahsapta kafasini vurur sahsen.
Burcu98 Durunbigeldim bende görsellik olarak böyle düşünüyordum ama park beşik daha kullanışlı dedi doğum yapan çevrem bencede öyle bazı park beşikler anne yanı da oluyor trendyolda vardı.
Asyaayaz1 Ben yatak odama sepet beşik aldım 1 sene rahat yatar gibi duruyor kendi odasına büyüyen Beşik tercih ettim
Gamzeeece Durunbigeldim yaaa bende aynı dertten muzdarıbım park yatak istemiyorum ama buyuyen besık mı normal besık mi olmalı karar veremedim bi turlu
1Ezgiii Durunbigeldim ben ahşap aldım aynı bundan çok tatlı çokta kullanışlı duruyor bence bundan almalısın
Melikecskn2303 Durunbigeldim bende park beşiği görünüş olarak bir türlü begenem3dim nedense ilk defa alicam diye meltem şartın mondo besikleri var sizinkinin sallanma aparatı yok sanırım
birkedilianne Durunbigeldim Bende park yatak alacaktım. Ancak görüntüleri gerçekten hiç estetik değil. O yüzden vazgeçtim ahşap oyun parkı aldım. Yere sıfır da olabiliyor. Kademesini istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Anne yanı da oluyor. Ama anne yanı olarak yatağımın yanına sığmadı. Anne yanı içinde kraftın anne yanı beşiklerinden aldım. Reflü yatağı da olabiliyor.
korkmazkubra Durunbigeldim bend bundan aldim canim cok güzel oluyor park yatagi daha cok tayincilere tavsiye ediyoruz evet rahat olur ama bu modelde kullanisli ve cok güzel
Linasalamandre Durunbigeldim bence belli bir süre görsellik bir yere bırakılmalı çocuğun sağlığı rahatı düşünülmeli. Anne yanı chicco magic to me 2 aldım hem sallanıyor hem anne yanı hem reflü pozisyonunda sabitleniyor. Yani yeni doğan bebek için en olması gerekenler. Ama insanlar fotoğraflamak için görsele önem veriyor bence öncelik bebek rahatlığı.
Mimhb Durunbigeldim bende sizin gibiyim ısınamadım park yataklara. Yazlığa felan götürmeyeceksen öyle çok bir fark yaratmıyor aslında. E bebekte bu tarz ahşap olup ayak kısmı tekerlekli olan bir model gördüm ondan alacağım. Hem kendi odasına hem yatak odasına tekerleği sayesinde taşırım o da benim için yeterli olur diye düşünüyorum.