Emine---- Merhaba kızlar. Bugün reglime 5 gün var yumurtlamanın üstünden de 9 gün geçti(düzenli bir döngüm var ve uygulamaya göre yumurtlama gününü varsaydığımda) beta için kan verdim ve 2 den düşük çıktı. Sizce tamamen umudumu kaybetmeli miyim🤦
GunesliGunler_ Emine---- bu psikolojiden çıkın size tavsiyem çünkü bende düşünmediğim bir zaman da hamilelik haberimi aldım yani 2 yıla yakın bekledim artık oluruna bırakmıştım ki oldu 😊 stres paketli gıdalar şeker çikolata sağlıksız beslenme bunlar hep etken
Emine---- GunesliGunler_ teşekkür ederim🙏sağlıklı besleniyorum ama stres konusunda haklısınız, bazen elde olmuyor🤷♂️
GunesliGunler_ Emine---- vakti gelince olur canım içini ferah tut. Seni çok iyi anlıyorum. Ne kadardır düşünüyorsunuz Bebek ?
Emine---- GunesliGunler_ teşekkür ederim canım, evet öyle her şeyin vakti vardır, aslında henüz çok zaman geçmedi 4, 5 aydır deniyoruz
Emine---- annesinin_beybisi evet öyle çıktı ama bugün iki tane test yaptım çok silik çizgi çıktı🤷♂️ daha önceki bir ayda da silik çıkmış ama adet olmuştum bu sefer de umutlanmak istemiyorum ama içim kıpır kıpır oldu🧡