Serpilbb Tgcbbrdmr canım araştır ben yıkamak oranın kendine ait olan o sıvısını bozduğunu yıkanmaması gerektiğini biliyorum
minikoglumm Tgcbbrdmr ben vajinal duş sabunu ile sadece dış yüzey yıkıyorum moos intim ile zaten doğal bir ürün. Enfeksiyon hiç kapmadım Allaha şükür biara sanırım çamaşırdan geçti çok şükür atlattım çocuktan öncede de haftada 1 genel olarak onla yıkardım zaten
nevamm1 Tgcbbrdmr sağlıklı olan iki tarafında yıkamasi bence ilişkiden önce enfeksiyon riskine karşı.ilişkiden sonra yıkamamak gerekiyor doktorum yarım saat uzan sonra sıcak olmayan su ile yikan demişti
Cananyildiz Tgcbbrdmr icini yikamak sakncalı doktorlar önermyor,enfeksiyon vb seyler olablr. Gebelik içinde iliskidn önce yıkamak gebelge engl olmaz
La_Liberte Hiçbir zaman sabun vb. kimyasal bir ürünle yıkanmaması gerektiğini biliyorum. Sadece suyla yıkanmalı uzmanlar öyle diyor. Bu konuyu çok araştırmıştım. İlişkiden önce sadece suyla yıkanmasının döllenmeye engel olacağını düşünmüyorum.
QOH Tgcbbrdmr döllenme vajinada değil rahimde olduğu için vajinaya yapılan bir şeyin engellemesi söz konusu değil(hele ki öncesinde).İlişki esnasında zaten ıslanma oluyor ve erkek de rahim ağzına boşalıyor zaten.öncesinde Yıkanmanızda silinmenizde bir problem olmaz🙄
Tgcbbrdmr QOH içini yıkamayı önermiyorlar ilişkidede engel olabilir diye sordum şaşırmanıza gerek yok bu kadar
QOH Tgcbbrdmr şaşırmadım utandım 😅 içini normalde de yıkamak önerilmiyor zaten vajina floryasını bozduğu için,ben dış yıkama ve silmeden bahsettim içinden bahsetmedim orada ben anlamamışım demek ki
balarisi06 Tgcbbrdmr bahsettiğiniz yıkama şekli öyle de böyle de sağlıklı değil o ortamın florasını dengesini bozmak için birebir hiç bir şekilde bu tarz yıkama yapmamanızı öneririm 🙄