Barlascemom busraslan1 Aynen öyle bende tam olarak bunu tavsiye ederim bende 5 ay sonra kaldım ve takip ettikten sonra ise yaradı 7 aylık hamileyim 😊
bngs_irem Alyaazehrsdt bende hiç korunmadım evlendiğimden günden itibaren ve 6. Ayımda hamile kaldım. Doktorlar 1 sene normal diyo ve hiç ilgilenmiyor malesef
AnnelikHayali Alyaazehrsdt eğer yaşınız 35 üzeri ise veya adet problemi yaşıyorsanız altı ay sonra, bir problem yoksa ve yaşınız küçükse bir sene sonra gitmek gerekiyor diye biliyorum.
Seminn Alyaazehrsdt canım ben 3.ayda gitmiştim pcos olduğumu öğrenmiş hormonlarımı düzeltip öyle hamile kalabilmiştim bnce hemen gitmelisiniz Bi sıkıntınız varsa belli olur yoksa da kafanız rahat olur 🤗
Nuray-5886 Biraz evliliğin tadını çıkar derim kafana takma takınca malum olmuyor 🙃 bende baya bi denemeden sonra gitmiştim doktora 1 yıllık denemeden sonra olmuyorsa öyle gel demişti çok şükür şimdi gebelik var
Elifim17 Alyaazehrsdt ovülasyon testi kullan bence önce yumurtlama günlerini yakala dene 3 ay. Baktın yumurtlama günlerinde ilişkiye ragmen hala olmuyor öyle git doktora.
Kiziltan Nurhanimm bizde dedik etrafımızda duyduğumuz kadarıyla şimdi başlasak anca olur 6 7 aya en az. Ama bizimde ilk seferde Allah nasip etti 😀
bukusum Alyaazehrsdt git canim evleneli 1 yil oldu dersin.doktorlar yokss 1 yil olmadan umursamiyor. Vede adetin 3. Gunu sabah ac karnina git