Gonul_enes Gizemmmii o his gercekten dogru benim de oyle oldu,ama kaka degil o nasil bi baskiysaaa😀 zaten evinde buyuk abdestin gelince de oyle buyuk baski duymuyosun ama benzeyen sey tam manasiyla o😂
Gizemmmii Gonul_enes şimdi daha ürktüm 😅😅 ben doğum esnasında kesin düşünürüm bebek mi yoksa ihtiyaç mı diye 😅😅
Cigdem-96 korkmazkubra Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmesi nasip etsin inşallah 🙏🏻 🙂doğuma girmeden önce corana testi yaptılar mı bazı yerlerde zorunlu
hilalkesoglu Gizemmmii ay en cok korktugum utandığım bu durum annem kardeşimi doğururken biraz kaçırmıştı lavman yapmıyorlar mı ki acaba önceden 😣
Gizemmmii hilalkesoglu yapıyolar diye biliyorum canım 😅 bende kendimi bu konuda yalnız hissediyodum 😅
Gonul_enes Gizemmmii dusunmene gerek yok, buyuk abdest olsa zaten o ikimmada sancida cikiyor merak etme☺ ama o his buyuk abdest degil
Gizemmmii Gonul_enes artık göze alıcaz bunu napalımm 😅 kim bilir kaç kişi yapmıştır alışmışlardır heralde 😀
Gonul_enes Gizemmmii tabiiiii canimm onlara ne ki bunlardan envayi cesit insan geliyor goruyolar sen rahat ol arkadasim, allah guzel dogumlar nasip etsin hepimize