Eylllllll Aranızda progestan kullanan var mı oral olarak alıyorum ama aşırı baş dönmesi ateş ve göz kuruluğu yaşıyorum böyle bir durum normal mi başına gelen var mı
Hosgeldinbebek Eylllllll evt, bende de aynı şekilde ciddi baş dönmesi yaptı. Vajinal yoldam fitil olarak alabilirsiniz, yine doktorunuza da danışın
Seda_nrr Eylllllll ağızdan alındığında çok normal canım çarpıntı falanda yapıyor.Doktorunuza söylerseniz fitille çevirir büyük ihtimalleki fitille daha etkili oluyor
Pati Eylllllll ilk kullanımda banada oyle yaptı ama şimdi hep uyuyorum ilacı ne zaman alsam birde çok fazla akıntı yapıyor sendede boyle bir sorun var mı?
4434 Eylllllll ben cok uzun zaman ağızdan aldım canım sabah akşam bende bı yan etkisi olmadı ama doktorum artık fitil olarak almamın daha faydalı olduğunu söyledi sende söyle belki sana da fitil olarak al der
4434 Eylllllll hayır canım bende fıtıl kullanmayı sevmem ama aynı ağızdan içtiğin şeyi vajinads koyuyosun
mjj Eylllllll Bende bugün başladım hem ağızdan hemde fitil olarak çok baş dönmesi ve gözde bulanıklık yaptı hatta bi ara bayilicam sandim