Burcu4135 Veterineranne 7 haftalık ta cinsiyet tahmini mi? Kusura bakmayın biraz güldüm. Daha kalp atısını yeni duydunuz. Nokta kadar seyin cinsiyeti nasıl belli olsun.
ecemsmom Veterineranne doktorlar bile anlamazken ve bebek aşırı küçükken burada kim anlasın ? anca sallarlar ….
Busrase Veterineranne imkansız kesede bile 6/7 haftada gözüken bebeğin cinsiyeti mi olur mercimekten daha küçük ben 16 haftaligim daha belli değil
marbling10 Veterineranne bebeğin cinsiyeti 12. Haftada oluşur, öncesindeki tahminler atmasyon ve hurafeden ibaret
sehrengiz_8 Veterineranne canım bebeğim bile daha bir cm cinsiyeti nasıl belli olsun cinsiyeti oluşumu bile başlamadı henüz
Hafissee Mavisim53 Adalina09 keseye göre cinsiyet diye bişey yok . Benm de bebegim kız ama kese böyle değil alakası yok
Selin12- Veterineranne yüzük ile cinsiyeti tahmin edin gerçeklik payı olmaya bilir ama insanın hoşuma gidiyor
Mavisim53 Hafissee keseyle alakası yok zaten benımde fasulye gibiydi ama kız. Ramzı teorisene göre söyledim bu zamana kadar söylediklerim hep tuttu
Pembepanterr Veterineranne Dur kız pıtırcığın daha yeni kalp atmaya başladı cinsiyetine ne acelen var 😊
2melekannesi_ Veterineranne cinsiyet organları 12.haftadan sonra oluşuyor şuan kimse bilemez ki tahmin hepsi zaten %50 ihtimal var hepi topu iki seçenek biri tutmazsa biri tutacak biraz sabredin sağlığı sıhhati yerinde olsun da 🤗
ikimelekannesii22 Veterineranne geç kalmışsınız hamileliği öğrenir öğrenmez fotosunu çekip atsaymıssınız cinsiyeti öğrenmek için! Hay Allahım 🙄🙄