Cnpksevval01 Mom673 lütfen beni yanlış anlamayın ama şu an hamilesiniz moralinizi ne kadar yüksek tutarsanız sizin için de bebeğimiz için de o kadar iyi. Ayrıca bebeğiniz down sendromluysa aldıracak mısınız ki ? Korkmayın içinizi ferah tutun. Boyun kalınlığı falan nasıl onu sordunuz mu ? Genetiktir büyük ihtimal ama gelişir bebeğiniz korkmayın ☺️
Mom673 Cnpksevval01 yok güzelim benim estağfurullah 🙏🏻 Ne yanlısı olur mu 🥰 yok kuzum İnan ki rabbim kalbimi biliyor asla aldırmayı düşünmedim asla . Sadece doktoruma da dedim içimin rahat etmesi için kan vereyim o zaman dedim asla amniyosentez riskine bile girmek istemedim aldırmak istesem direk amniyosentez yaptırırdım mesela . Öyle canım benim İnan yavrumun hissettiğini üzüldüğünü biliyorum ama elimde değil bir de sonuçlar güzel gelirse rabbimden daha ne isterim insallah Pazartesi sonuçlarım çıkar diye umuyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacım var buna . Yok canım bu arada ense kalınlığı burun kemiği kalp de herhangi bir parlaklık vs çıkmadı sadece bu söylemiş olduğum iki belirti var insallah kötü bir sonuç çıkmaz ..
AnnesiyimM53 Mom673 herşeyin hayırlısı inşallah üzülme benimkide 24 ama doktor 22 gözüküyor dedi o gözükmede doktorlar adet tarihine göre hesaplıyor ya belki ben daha ileri tarihte hamile kaldım adet günümde kalmadım doktor da öyle dedi daha geç yumurtlaman oldu sanırım kontrol edicem bir dahaki sefere dedi kafası kolları bacakları orantılı bi şekilde küçük bebek olarak gözüküyor 22 haftaya uygun ölçüleri yani bende bol bol vitamin dolusu şeyler yiyorum kuzum sende öyle yap bol su iç ümidini kesme herşey güzel olacak Allahın izniyle ☺️
Mom673 AnnesiyimM53 hiç korkma canım belki dediğin gibi hesaplanan tarihte bir yanlışlık olmuş olabilir muhtemelen de öyledir benim içim çok rahat sizin de öyle olsun öyle yapıyorum zaten bu sıcaklar da baya su da içiliyor Rabbim güzel sonuçlar almamızı nasip etsin inşallah tek temennimiz 🙏🏻
AnnesiyimM53 AnnesiyimM53 doktorlar bin türlü konuşuyor ne annelere dawn sendromlu aldır diyipte sapa sağlam çıkan bebekler var biliyor musun herşeye inanmamak lazım başka bi doktora daha git kuzum tahlilden sonra
Mom673 AnnesiyimM53 aynen canım benim de ense kalınlığı olsun burun kemiği olsun kalp de parlaklık olsun hiçbirisi yok dediğin gibi insallah düşündüğümüz gibi güzel sonuçlar alırız sende kafana takılıyorsa eğer bir kan ver derim amniyosentez yaptırıp hiç düşük riskine girme ama yok kafam da sorun yok diyorsan hiç birisine gerek yok rabbim en güzelini nasip edecek inşallah hayırlısıyla 🙏🏻
msa06 Mom673 test sonucu gelene kadar düşünmeyin sonuç gelince düşünürsünüz eğer down değilse boşa üzülmüş olursunuz. Protein ve kalsiyum ağırlıklı beslenin, çok yorulmayın, yarım saat bi yürüyüş yapın serinlikte. Hakkınızda hayırlısı olsun 🙏
Cnpksevval01 Mom673 ya korkma o zaman Allah’ın izniyle sağlıkla alırsın kucağına inşallah kalbini ferah tut tabi dua ederim sende bol dol dua et inşallah ❤️
Ahsen03 Mom673 aynısını kız kardeşim 6 ay önce yaşadık . Bacak boyu kısa böbrekleri geniş diye kaç ay uykusuz bıraktılar bizi. Suan bebeği görsen manken bebek olır. Doktorlar genetik faktörlere bakmadan hepsini genelliyor. Kız kardeşiminde eşinin boyu kısaydı. Ama insan doktor öyle deyince korkmuyor değil. Sen sıkma boşa canını bir şey çıkmaz inşallah
Mom673 Ahsen03 ay vallahi içimi rahatlattın canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için insallah bizimde öyledir Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin lütfen 🙏🏻
Senel6767 Ahsen03 ALLAH RAZI OLSUN 🤲sizden ciçimi ferahlattınız cuma günü de bize dediler bacak boyu kısa diye cumadanberi ben bende degilim sanki
Mom673 AnnesiyimM53 fiyat aldın mı canım hiç belki değişiyordur memleketten memlekete ne kadar dediler size ben 3.440 ödedim
Ahsen03 Mom673 hiç sıkma canını zaten öyle bir şey olsa ense kalınlığı olsun diğer şeyler olsun belli ederdi. Genetik faktör tabiki çok etkili. İki yeğenim var ikisi de babalarının kopyası
AnnesiyimM53 Mom673 sen nasıl olsa yaptırdın hemen hemen aynı bulgular var bizde banada haber etki bi nevze olsun rahatlıycam kuzum
Mom673 AnnesiyimM53 tamam canım benim tabiki haber ederim insallah güzel sonuçlar alırım dualarını beklerim ❤️🙏🏻