havvataylan F84. Ben 11+3 haftalıkken gitmiştim kız demişti. Şuan 32+2 haftalığız halen kız 🎀❤😍 ama renkli ultrasonda tam belli olur.
Papatya2018 Canim bende dun kontrole gitdim bizde 11+3 haftayiz dedi goremedim ama kiza daha cok benzetdim ama deyise bilir 😊
ilkim19 Hicrandgndmr ultrasona girmeden bi 45 dk önce falan çikolata ye meyve suyu iç kana karışsın hareketlensin inşallah bu sefer gösterir 🤗
Hicrandgndmr ilkim19 canım bugün öğrendim 😅 diğerlernde de çikolata yiyerek giriyordum ama göstermiyordu. Bugün çok şükür gördük. Oğlum olacak inşallaah 🙏🏻❤️
EmelMisirlioglu Ben 10 haflıkken doktorum %51 erkek dedi gözün Aydın falan ama 12 haftalıgım şu anda 2 hafta sonra cinsiyet için ayrıntılı bakıcak bakalım merak edıyorum
Albertos F84 11+4 te gittim ikili test için baktı biray sonra net olur dedi şimidilik bişey diyemiyorum dedi🙄
Aydemir 11+3 kız dedi ama 3 hafta sonra net söylerim şimdi daha çok erken demişti 2 haftamız kaldı merak içindeyim 😊
Babyboymom F84 çok erken canım yanlış söylüyorlar genelde sonra hayal kırıklığı oluyor sen 16 dan evvel öğrenme bence