cinardefnemoms Yamacin-Annesi Evet canım bende aradım buraya yazdıktan sonra 350 dediler ama yine en uygun orası valla . Nerde oturuyorsun
Yamacin-Annesi cinardefnemoms evet en uygunu orası kesin bende oraya gidicem zaten Sultanbeyli de oturuyorum hem bana yakın oluyor inşallah 1 aya kadar zam gelmez
Yamacin-Annesi cinardefnemoms yakınmışız o zaman zam gelmezse kesin oraya giderim siz kaç haftalıksiniz acaba 🙏
Yamacin-Annesi cinardefnemoms 13 haftalık olucam yani bi 7 8 hafta sonra gidicem ama şimdiden araştırıyorum çünkü diyatlar çok yüksek
cinardefnemoms Yamacin-Annesi evet baya yüksek sene boyunca aynı fiyattan yapiyolar diye biliyorum iki sene önce 250 ye yaptrmistim şimdi 350 olmuş iki seneye çok iyi 😂
Yamacin-Annesi cinardefnemoms evet 2 sene içinde sadece 150 tl artmış bazi yerler 1000 tl filan diyor sorduğum her yerde en düşük fiyat 550 tl di devlete giderim diyordum ama denk geldi sevindim 🥰
cinardefnemoms Yamacin-Annesi Devlette baktiranlar hiç memnun değiller iyi ki denk gelmiş burda sevindim 🥰
Yamacin-Annesi cinardefnemoms benim eltimde yaptırdı devlette sadece renkli utrason kağıdı vermedi dedi cok memnun kalmıştı ama tabi her insana iyi doktor denk gelmiyor burda eşleri içeri aliyorlarmi
cinardefnemoms Yamacin-Annesi evet canım içeri almıştı eşimi ama şimdi covidden dolayı alırlar mı bilmiyorum ama özeller genelde alıyor. Dediğin gibi her Dr bir değil bazıları kötü bazıları iyi iyiye denk gelirsek ne güzel
Yamacin-Annesi cinardefnemoms inşallah hep iyiye denk geliriz Allah merhamet versin gerçekten insanlara inşallah