Lulikli denizinannesi12 merhaba bana da prilam verdi doktorum ama henüz başlamadım. Sabah bulantılarım oluyor leblebi ve kuru ekmek midemi bayağı toparlıyor. Bir de gün içinde aç kalmamaya özen gösteriyorum sürekli atıştırıyorum
Sedaaaa2 denizinannesi12 bende 8+2 yim iki gundur rahatım doktorum dramamine verdi bana ama kullanmadım midem bulanınca agzıma bi emmeli şeker atıyorum sütlü o rahatlatıyo bi de salatalık havuç bana çok iyi gelıyo akşamda maden suyu içiyorum kızılay yeşil olanından rahatladm şükür gecen haftalarda bulantıdan yemek yiyemıyordm bı tuzlu cubuktu ama doktorum katı ye dedi simit ye mesela dedı yagsız makarna ye dedi salçalı şeylerden uzak dur dedi suyu yudum yudum iç lakır lakır içme yoksa mide bulantını fazlalastırır dedi
KubraAydin Bende prilam kullanıyorum sabahları çok kötü oluyor nerdeyse akşama kadar banyodan çıkamıyorum, ama geceden içip uyuyorum günüm sıkıntısız geçiyor
BaharBulut Arada bulantı oluyor kusma olmadı şükür bende prilam kullanıyorum çok bulantım olduğu zaman şükürki o ilaç var 🤲🏻🤣
denizinannesi12 Lulikli dün aşırı karın ağrısı ile gitmiştim hastaneye ultrasyonla baklılar gayet sağlıklı kalp atışları çok iyi dedi mide bulantımdan bahsettim sadece geceleri oluyor dedim şuanlık bir ilaç kullanmanıza gerek yok 1 2 hafta daha aşırı bulantı olduktan sonra azalıcak azalmazsa o zaman tekrar gelin ilaç yazarız demişti
denizinannesi12 Sedaaaa2 keşke bende de sabah bulantısı olsa sabah çok rahatım ama akşam 9 olduktan sonra sabah 5 e kadar midem sürekli bulanıyor ne uyku var ne birşey sudan bile tiksinmeye başlıyorum içemiyorum temiz hava alınca bi 5 10 dakika kadar rahatlıyorum sonra tekrar başlıyor