kizannesii Anneliği yaşamış olan tecrübeli arkadaşlar hangi bebek bezini tavsiye edersnz hangisinden memnun kaldınz??
Enesefe kizannesii oğlum da önce mofiks almıştım begnemdik sonra prima ya devam ettik şimdi de yine prima aldım canım 😀ama çoğu kişiden bim in bezini önerdiklerini duydum
Sinmn kizannesii ilk oğlumda prima kullandım, ikinci oğlumu bekliyorum ona da prima almayı düşünüyorum.. ilk ay premium care kullandım sonra aktif bebeğe geçtim
kizannesii Deletedmom18 neden kullanmayın diyolar canım. Neden bilmiyorm ama bnmde içimden prima kullanmak gelmiyo o yüzden postu açtım.primadan genel olarak memnunlar ama bilmiyrm
ozdenarda kizannesii 1 aylık annisim basta molfixle basladik o da iyidi ama suan prima pampers kullaniyrm daha memnun kaldm tavsiye ederm
Deletedmom18 kizannesii petrolatıum varmış canım ondan kaynaklı araştırdım rafine ediliyormuş zAten 3 defa bebeğin poposuna zarar vermiyor pişik olmasını engellemiyor Muş bu madde
Ezgi14 kizannesii Primanin icinde benzin maddesi varmis sanırım. Tipki vazelinin icinde oldugu gibi. bende prima kullanacagim diye dusunuyordum ama sanirim zamani geldiginde sleepy e sans verecegim 😊
Deletedmom18 Ezgi14 canım iyi araştır rafine ediliyor zAten en zararsız haline çevriliyor madem öyle bu kadar insan neden kullanıyor zararlı ise onu da düşün derim bende kullanacağım inşalalh bebişimin poposu memnun kalır 😌
scl Slepy almıştık yemidoğan paketi bebeğimde pişik yaptı 🙄 şimdi molfix kullanıyoruz gayette memnunum bakalım ilerleyen zamanlarda slepyede geçebilirim. Bebeklerde dönem dönem bezler pişik yapabiliyomuş öyle diolar
Dmlsnmzz merhaba bizde sleppy ve prima almistik dogdugu zaman primayi kullandim surekli cis ve kaka yaptigi icin en azindan gunduzleri sleepy deneyebilirim diye dusundum 2 gun denedim bebegimin poposunu pisik yapti ve primaya donus yaptim ve aslada vazgecmem artik 🙋♀️