yasemiinorhn Erkec06 Sırt üstü yatacaksın başka bir çözümü olduğunu düşünmüyorum 🤦🏻♀️😅 en güzeli zaten hamileliğin başlarında yatmak 🤭
Canselyaren Erkec06 Bnde 6 hafta içindeyim bnimde belimde çok ağrı oluyor özellikte bı iş yapınca kızımı kucağıma alınca fln doktor normal dedi
Seross10 Erkec06 14 haftalık gebeyim bu akşam baya şiddetli yaşadım rahim büyüdükçe yapıyor sanırım eşim hafir masaj yaptı belime yastık desteği yaparak yatınca geçiyor. Tam kuyruk sokumu denilen yer ağrıyor
Erkec06 Canselyaren doktora kalp atışlarını duymaya gittiğimde agrılarımı söyledim. Bu bel ve kasık agrısı düşük tehlikesi ihtimalini oluşturur dedi ve ilaç verdi fitil ama hala geçmedi. Kimisi normal diyor bende kötü birsey olmasından korkuyorum açıkçası
Canselyaren Erkec06 Maşallah cnm kalp atışını etken duymussunuz bn 5 haftada kese göründü birdah iki üç hafta sonra gel bebek kalp atışı için cokmu sencede
Erkec06 Canselyaren 6-7. Haftalarda duyuluyormuş ama 8. Haftada duyulduğu da görünmüş endişelenme inşallah duymak nasip olur
Seross10 Canselyaren ufacık kese içinde göründü fasulye gibi ama doktor bak bebeğinde görünüyor dedi ama çok çok ufak
arenikom Seross10 Valla eşim genelde iste oluyor ben de aslinda temizligi bırakamıyorum bitince uzaniyorum öyle ayaklarımı uzatip geçiyor şükür sizin cinsiyet belli mi