Ilayda11 34+5 gunluk hamileyim 58ile hamile kaldım suan 76yım yemeden duramıyorum ama artık Kılo almak istemiyorum ne yapıcam
Merveee34 Ilayda11 bence hiç dert etme . Doğuma da az kalmış zaten . Bebek doğduğu zaman o tempoyla vereceksin zaten .
oykuduru21 Ilayda11 bence hiç üzmeyin kendinizi bende 22-23 kilo almıştım herkes çok kilo almışsın ikiz mi diye moralimi bozuyordu doğumdan 3 ay sonra hamilelik öncesi kiloma geldim hepsi gider önemli olan bebeğin sağlığı. Hamur işi boş kilo yapacak şeyleri fazla tüketmeyin
Kahannesi Ilayda11 oy ben 57 ile hamile kaldım 38 haftalığım şuan 82 kiloyum ha bş gayrette yiyorum ilk hamileliğimde de böyleydi onu 16 ay önce doğurdum doğurunca 4. Ayda vermiştim hepsini 😅🤷🏽♀️ Ama zor oluyor vermesi keşke boğazı durdurabilsek
Mltm88 Ilayda11 Bende aynı durumdayım çok fazla aldım..Yapacak bişey yok artık kafaya takmayıp doğumdan sonraya odaklandım😍
Ilayda11 Asyaayaz1 ben sebze hamılelegımden öncede hamılelıgım de de hıc yemedım hiç sevmıyorum ya marul bile yemıyorum
Ilayda11 Merveee34 ya cok Kılo aldın dıyolar aslında umursamıyordum ama hamılelerın aldıgı kıloaları gorunce gercekten cok aldıgımı dusunmeye basladım
Merveee34 Ilayda11 hiç kimseyi umursama canım hamilesin elbetteki kilo alacaksın . Karnında can taşıyorsun . Ama çok hızlı almamak için tuzu şekeri biraz azalt özellikle ekmek yeme . Zaten bebeğe de yaramaz sana yarar . Daha çok bebeğe yarayacak besinleri tüketmeye özen göster .🌸
bastille bence de son 5 hafta zaten alsan alsan 2-3 kilo alırsın, bebek doğunca 10 günde 10 kilo gidecek zaten direkt
Ilayda11 oykuduru21 ya sezeryan da Kılo biraz daha gec verıldıgı ıcın korkuyorum gobegın sarkcak falan diyorlar
Ilayda11 oykuduru21 şuan sevındım gercekten olumlu konusan kimse yoktu cevremde Bi nebze rahatlsttınız tesekkur ederim :)
oykuduru21 Ilayda11 bende veremem sanıp çok ağlamıştım o yüzden sizi çok iyi anlıyorum😊 doğumdan sonra bol çorba bol bol su içersiniz hem güzel süt yapar hemde sık sık emzirmeyle de gayet iyi kilo verebilirsiniz👍
Pelo28 Ilayda11 boşver takma ben 25 kg civarı aldım ilk hamileliğimde 1 sene içinde hepsi gitti biraz spor ve diyetle