Gokcekatun_ Hemen nasıl aldıysan kilo bı pantolona giremedim canım sikildi kaç kilo aldınız benim çok yeni hemen almışım
eylusko 32+4 9 kilo (bunun 8 kilosu ilk 25 hafta da sürekli hamur makarna ekmek ile beslenme den dolayı alındı)
Asyaayaz1 Toplam 16 kilo aldım 5. Gün gittiğimde 8 kilo gitmişti şimdi 21 gün oldu Doğum yapalı bakalım kilo giden bişey yeterki azim olsun bu yüzden hiç kimse takılmasın🌸
Busradlr99 Hosgeldinbebek ne gibi dikkat ediyorsunuz akşam kaçtan sonra yemiyorsunuz bende 18 haftalık 9 kilo aldım benim de dikkat etmem lazım
Bonita Gokcekatun_ 58 işe hamile kaldım 68 ile doğum yaptım gebelik şekeri dolayısı İle diyet yaptım doğumdan sonraki kilom 58 kilo
Edibeda Gokcekatun_ 20 haftalığım hiç almadım nerdeyse çok moralim bozuluyor göbeğim bile çok çok az çıktı benimle aynı haftada olanlara bakıyorum hiç böyle değiller
Haticeozensen Edibeda bende öyleydim 6 aylık olana kadar pantolonlarıma bile giriyordum hep ama bebeğim hep haftasıyla uyumlu ilerledi üzülmeyin o yüzden
eylusko Burcu4135 gerçekten kontrole gittiğiniz de bebişko kaç gram almis olacak çok merak ediyorum..ise yarayacak inanın. 🥰🥰❤❤